Κόσμος

Ιταλία: Άρπαξαν τσάντες αξίας 140.000 ευρω από τον οίκο μόδας Valentino

Κλέφτες με… υψηλά γούστα στην Ιταλία, έκλεψαν το βράδυ της Παρασκευής (08.11.2024) τσάντες αξίας 140.000 ευρώ από τον οίκο μόδας Valentino.

Οι δράστες, άγνωστο πώς, μπούκαραν στον οίκο μόδας Valentino, στην κεντρική πλατεία Μινιανέλι της Ρώμης.

Την υπόθεση ερευνούν αστυνομικοί της περιοχής Τρέβι. Ιδιωτικοί αστυνομικοί αντιλήφθηκαν ότι έλειπε μεγάλο μέρος του εμπορεύματος, κατά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί.

Τον περασμένο Ιανουάριο, στην διπλανή βία Κοντόττι, σπείρα είχε “εξαφανίσει” τιμαλφή αξίας 500.000 ευρώ.Οι δράστες είχαν εισέλθει στο κατάστημα από το υπόγειο της πολυκατοικίας, ανοίγοντας τρύπα στο πάτωμα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Χουάν Κάρλος για όλους και για όλα στο βιβλίο του «Reconciliation»: «Ο γιος μου Φελίπε μού γύρισε την πλάτη – Η Σοφία είναι αναντικατάστατη»
Ο τέως βασιλιάς της Ισπανίας δηλώνει μετανιωμένος στα απομνημονεύματά του για τις ερωμένες του και το δώρο των 100 εκατ. από τη Σαουδική Αραβία και ονειρεύεται να επιστρέψει στην Ισπανία
Τα απομνημονεύματα του Χουάν Κάρλος
Ουκρανία: Το Κίεβο ενισχύει τα στρατεύματά του στο Ποκρόφσκ – Η Ρωσία ισχυρίζεται ότι έχει περικυκλώσει την στρατηγική πόλη
Καθώς οι μάχες εντείνονται στην ανατολική Ουκρανία, η Μόσχα υποστηρίζει ότι έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο στο Ποκρόφσκ, ενώ το Κίεβο διαψεύδει κάθε περικύκλωση και ανακοινώνει την αποστολή ενισχύσεων στο μέτωπο του Ντονμπάς
Ουκρανοί στρατιώτες στο Ποκρόβσκ