Lifestyle

Χάρης Ρώμας: «Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν με πείθει, ξέρω πολύ καλά πότε κάποιος παίζει θέατρο»

Ο Χάρης Ρώμας αναφέρθηκε στις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και στον Στέφανο Κασσελάκη, για τον οποίο δεν είχε καλά λόγια να πει.

Ο Χάρης Ρώμας μίλησε στο «Buongiorno» του Mega για το μιούζικαλ Μatilda και για τον ΣΥΡΙΖΑ.«Matilda στο Παλλάς με πολύ φωτεινά χρώματα και πολύ σκοτεινά χρώματα. Είναι ένα μιούζικαλ που δείχνει το σκοτάδι της ανθρώπινης φύσης. Δεν θα το λέγαμε αμιγώς παιδικό. Είναι σπουδαίο μιούζικαλ.

Θα καλέσω τον Γιώργο Πατούλη και την σύζυγό του. είναι έγκυος τώρα η Νάνσυ. Έχω μιλήσει με τον Γιώργο, για το παιδί που περιμένει, νιώθει τέλεια και εύχομαι να είναι πολύ ευτυχισμένος. Ερωτεύτηκαν ο ένας τον άλλο, ταιριάζουν μαζί. Νομίζω είναι πλήρης ο Γιώργος», είπε αρχικά ο Χάρης Ρώμας.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ και στον Στ. Κασσελάκη. «Ο ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύει ότι ήταν ένα κόμμα ευκαιριακό που έγινε λόγω της οργής του κόσμου από τα μνημόνια.

Και επειδή είναι  ένα κόμμα που μέσω του λαϊκισμού έγινε εξουσία, διαλύεται εξ ων συνετέθη. Όλοι έφυγαν και έκαναν το δικό τους. χάνεται κάθε αίσθηση ηθικής και ο κόσμος εκεί χάνει την εμπιστοσύνη του στα κόμματα».

«Ο Κασσελάκης μπορεί να βρει υποστηρικτές, εγώ δεν θα είμαι από αυτούς γιατί δεν με πείθει. Είμαι ηθοποιός και ξέρω πολύ καλά πότε κάποιος παίζει θέατρο», τόνισε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Όπως ήρθαν τα καλά, κάποια στιγμή ξεκίνησαν να έρχονται και τα κακά, δεν τα προκάλεσα εγώ»
«Αυτά τα “celebrity” και “superstar”, εντάξει. Ωραίες είναι οι λέξεις αλλά θα ήταν πιο ωραίο να τις λέμε για τους παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνες» τονίζει ο τραγουδιστής
Μιχάλης Χατζηγιάννης
Δανάη Μπάρκα και Νόνη Δούνια έβαλαν τα μαγιό τους και πόζαραν για το Instagram: «Κορίτσια στο νησί»
Όπως αποκάλυψαν τόσο η γνωστή παρουσιάστρια όσο και η βουλευτής της ΝΔ, μέσα από αναρτήσεις τους στα social media, οι δύο τους βρέθηκαν στο νησί των Σπετσών για λίγες μέρες ξεκούρασης
Δανάη Μπάρκα - Νόνη Δούνια