Αθλητικά

Νιούκαστλ – Γουέστ Χαμ 0-2: Ήττα και «προσγείωση» για τις «καρακάξες» στην Premier League

Μετά από τρεις σερί νίκες στην Αγγλία, η Νιούκαστλ ηττήθηκε στην έδρα της με 2-0 από τη Γουέστ Χαμ του Ντίνου Μαυροπάνου και έχασε ξανά έδαφος στην Premier League.

Η Νιούκαστλ ήταν πιο επιθετική στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και είχε ένα γκολ που δεν μέτρησε στο ξεκίνημα, αλλά η Γουέστ Χαμ έφυγε τελικά νικήτρια από το ματς της Premier League, όντας πιο αποτελεσματική. Τα “σφυριά” άνοιξαν το σκορ με τον Σούτσεκ στο 10′ και “καθάρισαν” το παιχνίδι με ένα δεύτερο τέρμα του Μπισάκα στο 53′, με τον Μαυροπάνο να περνάει στο ματς ως αλλαγή για να “κλειδώσει” τη νίκη της ομάδας του.

Οι “καρακάξες” από την άλλη πλευρά, έχασαν πολλές ευκαιρίες για ένα γκολ, αλλά δεν μπόρεσαν να ξαναμπούν στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα μία οδυνηρή ήττα. Κι αυτό γιατί έμειναν πλέον στη 10η θέση της Premier League και στο -4 από την πρώτη 5άδα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Έξαλλος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τον πατέρα του Χαλιμπάρτον και τον Μάθουριν μετά τον αποκλεισμό των Μπακς – «Με έβρισε»
Ο πατέρας του γκαρντ των Πέισερς Ταϊρίς Χαλιμπάρτον, αποφάσισε να πάει μπροστά στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και να τον τρολάρει - Απειλήθηκε σύρραξη
Επίθεση στον Γιάννη Αντετοκούνμπο από τον πατέρα του Ταϊρίς Χαλιμπάρτον. 2