Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Το τανγκό του Παύλου Πολάκη με τον Σωκράτη Φάμελλο

Τη στάση του μετά το αποτέλεσμα στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ, θέλησε να ξεκαθαρίσει σήμερα (07.12.2024) ο Βουλευτής Χανίων, Παύλος Πολάκης, από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος. 

Ο Παύλος Πολάκης, σχολιάζοντας την εσωκομματική του συμπεριφορά, είπε χαρακτηριστικά πως «όσον με αφορά, το δείγμα της ενότητας, το έδωσα το βράδυ των εκλογών».

Αναφερόμενος στο τι πρέπει να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ για να επανέλθει σε κυβερνητική τροχιά έστειλε το δικό του μήνυμα στον πρόεδρο του κόμματος, Σωκράτη Φάμελλο, καλώντας τον σε ένα εσωκομματικό τανγκό που θέλει δύο για να αποτυπωθεί η ενότητα και στην πράξη.

«Όσο με αφορά το δείγμα της ενότητας, το έδωσα το βράδυ των εκλογών. Επειδή πάντα το τανγκό το χορεύουν δυο, θέλω να δω τα αντίστοιχα πράγματα από τη μεριά του Σωκράτη. Στην πορεία προς το συνέδριο, το οποίο θα είναι και καταστατικό και προγραμματικό, να είμαστε συμπεριληπτικοί και συναινετικοί και να πάμε ενωμένοι. Το οποίο σημαίνει ότι και στις επιλογές και στις στελεχώσεις να βλέπει όλο το κόμμα. Και με βάση την αποτύπωση την εκλογική να βλέπει τον εαυτό του» ανάφερε στο κλείσιμο της ομιλίας του ο κ. Πολάκης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το ΠΑΣΟΚ «βλέπει» προανακριτική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: «Το σκάνδαλο γιγαντώθηκε επί ΝΔ»
«Η ΝΔ γεννάει πιο πολλά σκάνδαλα από όσα αντέχει η δημόσια συζήτηση με αποτέλεσμα η ατζέντα να καταλαμβάνεται αναγκαστικά μονοθεματικά από σκάνδαλα λόγω της πολιτικής της κυβέρνησης»
Ο Νίκος Ανδρουλάκης
Kυριάκος Μητσοτάκης στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ: «Θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα μέτρα για να μην παγιωθεί νέα μεταναστευτική οδός προς την Κρήτη»
Η συνεργασία με τρίτες χώρες για εξοπλιστικά νοείται με χώρες που συμμερίζονται εξωτερική πολιτική και τις πολιτικές ασφάλειας, είπε πρωθυπουργός στέλνοντας μήνυμα στην Τουρκία
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 10