Κόσμος

Μάικλ Ρίγας: Ο ελληνικής καταγωγής «εκλεκτός» του Τραμπ για τη θέση του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών

«Είναι ένας συντηρητικός πολεμιστής που ξέρει πώς λειτουργεί η κυβέρνηση και θα βοηθήσει να κάνουμε την Αμερική Μεγάλη Ξανά»

Ελληνικό άρωμα θα έχει η νέα κυβέρνηση υπό τον εκλεγμένο πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ ο οποίος προτείνει τον Μάικλ Ρίγας για τη θέση του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών.

«Ο Μάικλ θα φέρει υπευθυνότητα στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ, όπως έκανε σε ολόκληρη την κυβέρνηση, όταν υπηρέτησε στην πρώτη μου θητεία ως αναπληρωτής και εκτελών χρέη διευθυντή του Γραφείου Διαχείρισης Προσωπικού και ως εκτελών χρέη αναπληρωτή διευθυντή για τη διαχείριση στο Γραφείο Διαχείρισης και Προϋπολογισμού», έγραψε ο Τραμπ στην ιστοσελίδα Truth Social.

«Ο Μάικ είναι ένας συντηρητικός πολεμιστής που ξέρει πώς λειτουργεί η κυβέρνηση και θα βοηθήσει να κάνουμε την Αμερική Μεγάλη Ξανά», πρόσθεσε.

Ο Michael Rigas είναι Αναπληρωτής Διευθυντής του Γραφείου Διαχείρισης Προσωπικού των Ηνωμένων Πολιτειών και Εντεταλμένος Αναπληρωτής Διευθυντής Διαχείρισης στο Γραφείο Διαχείρισης και Προϋπολογισμού. Τα τελευταία 20 χρόνια έχει εργαστεί στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, με ρεκόρ στη βελτίωση της οργανωτικής απόδοσης και στον εξορθολογισμό των λειτουργιών.



Στη Διοίκηση Γενικών Υπηρεσιών (GSA), ο Mike υπηρέτησε ως Ανώτερος Σύμβουλος και ως Αναπληρωτής Διοικητής. Στο Τμήμα Υπηρεσιών Βετεράνων της Μασαχουσέτης υπηρέτησε ως Προϊστάμενος Προσωπικού και αργότερα στο Heritage Foundation στην Ουάσιγκτον.

rigas
Η εμπειρία του Mike στον ιδιωτικό τομέα περιλαμβάνει την Mellon Financial Corporation και την Brown Brothers Harriman & Co.

Εναι κάτοχος master στη δημόσια διοίκηση από τη Σχολή Δημόσιας Διοίκησης John F. Kennedy του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ και master στα οικονομικά από το Πανεπιστήμιο της Βοστώνης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ερντογάν κατά Νετανιάχου: «Είναι ιδεολογικά συγγενής του Χίτλερ» – «Θα πάρουμε το Τελ Αβίβ σε 72 ώρες» λένε τουρκικά μέσα
«Αυταπάτη του Νετανιάχου πως η Ιερουσαλήμ είναι δική του! Ο Νετανιάχου είναι ηγέτης γενοκτονικού δικτύου», δήλωσε με τη σειρά του Ομέρ Τσελίκ
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν (ΦΩΤΟ Vladimir Smirnov, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP)
15
Οι πρώτες εικόνες από την επίθεση του Ισραήλ στην πόλη της Γάζας - Πάνοπλοι στρατιώτες και άρματα μάχης στα συντρίμμια βομβαρδισμένων κτιρίων
Σύμφωνα με τις IDF, η Πολεμική Αεροπορία και το Πυροβολικό του Ισραήλ έχει βομβαρδίσει «περισσότερους από 150 τρομοκρατικούς στόχους» σε όλη την πόλη της Γάζας τα τελευταία 24ωρα
Ισραηλινοί στρατιώτες στην πόλη της Γάζας
65