Πολιτική

Ελεονώρα Μελέτη: «Υπάρχει παραπληροφόρηση για τα πόσα χρήματα παίρνει ένας Ευρωβουλευτής»

«Δεν θα με δεις ποτέ να καλημερίζω κόσμο στο σπίτι μου ή στην προσωπική μου ζωή με την μπούκλα και το σατέν φόρεμα», ξεκαθάρισε η Ελεονώρα Μελέτη

«Εγώ μπαίνω μέσα κατά 60%», ξεκαθάρισε η Ελεονώρα Μελέτη.

Για τα σχόλια που έχει δεχθεί στο παρελθόν για το ντύσιμό της αλλά και για τις αμοιβές που παίρνουν οι Ευρωβουλευτές, μίλησε μεταξύ άλλων, η Ελεονώρα Μελέτη, στην εκπομπή «Buongiorno», το πρωί της Δευτέρας (23.12.2024).

«Εμένα το ντύσιμό μου μού αρέσει πάρα πολύ. Αν έχω φορέσει στολή κάπου, είναι στην τηλεόραση γιατί δεν θα με δεις ποτέ να καλημερίζω κόσμο στο σπίτι μου ή στην προσωπική μου ζωή με την μπούκλα και το σατέν φόρεμα. Έχω υποπέσει σε στυλιστικά λάθη, τα οποία έχουν αδικήσει τον εαυτό μου, την προσωπικότητά μου και το γούστο μου.

Αν κάτσεις και παρατηρήσεις, όμως, τηλεοπτικά αυτό το ντύσιμο την τελευταία δεκαετία είναι η ταυτότητά μου. Στον ρόλο έμπαινα ως παρουσιάστρια. Εγώ πριν γίνω παρουσιάστρια κυκλοφορούσα με τα σακάκια μου και λόγω των ειδήσεων. Το αν μένει κάποιος στο ντύσιμο, δεν είναι δικό μου θέμα. Εγώ είχα να δώσω ένα μήνυμα εκεί. Όταν βρίσκουμε τα πατήματά μας και την ταυτότητά μας τηλεοπτικά… Εκεί δεν υπάρχει κώδικας ντυσίματος», είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

«Οποιοσδήποτε θέλει να μάθει πόσα παίρνει ένας ευρωβουλευτής, μπορεί να το γκουγκλάρει. Πόσο; Σιγά μην είναι και 100.000 ευρώ. Υπάρχει μία τεράστια παραπληροφόρηση. Υπάρχει διαφάνεια και για το πόσα βγάζαμε ως επαγγελματίες άλλων ειδών και πόσα βγάζουμε ως ευρωβουλευτές. Εγώ μπαίνω μέσα κατά 60%. Όποιος μπει, μπορεί να δει τι έβγαζα ως παρουσιάστρια τα τελευταία χρόνια κι ως ευρωβουλευτής. Αυτά τα 30.000 που ακούγονται είναι παντελώς ψευδή πληροφορία.

Αυτά τα χρήματα είναι ένας φάκελος, ο οποίος έχει το όνομά σου και μέσα από αυτόν πληρώνει το Ευρωκοινοβούλιο τους συνεργάτες σου στις Βρυξέλλες ή και στην Ελλάδα των οποίων οι αμοιβές είναι από 3.500 ευρώ και φτάνουν στα 11.000 ευρώ. Δεν έχεις δικαίωμα να αγγίξεις αυτά τα χρήματα και δεν έχεις πρόσβαση. Δεν μπορείς να κλέψεις εύκολα την Ευρωπαϊκή Ένωση», ξεκαθάρισε η Ελεονώρα Μελέτη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης από Λαμία: «Δεν έγινα υπουργός για να είναι ευχαριστημένοι οι συνδικαλιστές της Αριστεράς αλλά οι ασθενείς»
Αναφερόμενος σε προηγούμενη επίσκεψή του στο νοσοκομείο Λαμίας, έκανε λόγο για «τη μέρα που η γνωστή συμμορία της μιζέριας, έκανε τόσο μεγάλα επεισόδια ώστε στο τέλος επενέβη η ΕΛΑΣ»
Άδωνις Γεωργιάδης από Λαμία: «Δεν έγινα υπουργός για να είναι ευχαριστημένοι οι συνδικαλιστές της Αριστεράς αλλά οι ασθενείς»
Παρέμβαση Σαμαρά για το κλείσιμο 204 υποκαταστημάτων του ΕΛΤΑ - «Αποδυναμώνει την παρουσία του κράτους, η απόφαση να επανεξεταστεί»
«Να καταλάβουν λοιπόν οι υπεύθυνοι, ότι μια τέτοια απόφαση αποδυναμώνει σε όλη τη χώρα την αίσθηση της αναγκαίας παρουσίας του κράτους, πολύ περισσότερο ανάμεσα στους πιο αδύναμους»
Ο Αντώνης Σαμαράς 50