Κόσμος

Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου πήρε εξιτήριο μετά από την επιτυχημένη επέμβαση στον προστάτη

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου έλαβε εξιτήριο μετά την «επιτυχημένη» ολοκλήρωση της επέμβασης στον προστάτη.

Σύμφωνα με το γραφείο του και την ανάρτηση που έκανε στο στο X. Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου βγήκε από το νοσοκομείο την Πέμπτη (02.01.2025). «Μόλις έφυγα από το νοσοκομείο Χαντάσα Έιν Κέρεμ», έγραψε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ στο X.

Το νοσοκομείο βρίσκεται στην Ιερουσαλήμ.

Το γραφείο του είπε ότι ο 75χρονος Νετανιάχου είναι σε καλή κατάσταση και έχει συνέλθει πλήρως μετά την ολοκλήρωση της επέμβασης.

«Μόλις έφυγα από το νοσοκομείο Hadassah Ein Kerem και θα ήθελα να ευχαριστήσω πολλούς, πολλούς από εσάς, πολίτες του Ισραήλ, για τις προσευχές, τις ενισχύσεις και την υποστήριξη που συγκίνησαν πολύ εμένα και την οικογένειά μου.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον καθηγητή Yoram Weiss, Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ιατρικού Κέντρου Hadassah και στους γιατρούς Hadassah: Καθ. Ofer Gofrit, Καθ. Mordechai Dovdevani, Dr. Stephan Ledot, Dr. Yuval Maroz, Καθ. Ofer Amir, Dr. Ehud Gansin από το νοσοκομείο “Shamir Assaf Harofeh”, και στον προσωπικό μου γιατρό Dr. Zvika (Herman) Berkovitch και σε όλους τους γιατρούς, νοσηλευτές και ιατρικό προσωπικό που έκαναν τα πάντα», έγραψε αναλυτικά ο Ισραηλινός πρωθυπυργός.

Μόλις έφυγα από το νοσοκομείο Hadassah Ein Kerem και θα ήθελα να ευχαριστήσω πολλούς, πολλούς από εσάς, πολίτες του Ισραήλ, για τις προσευχές, τις ενισχύσεις και την υποστήριξη που συγκίνησαν πολύ εμένα και την οικογένειά μου.

Στις 31 Δεκεμβρίου ο Ισραηλινός πρωθυπουργός βγήκε από το νοσοκομείο για να πάει προσωπικά στην Κνεσέτ, για να παρακολουθήσει μια κρίσιμη για τον κυβερνητικό συνασπισμό του συνεδρίαση του Κοινοβουλίου για την ψήφιση του προϋπολογισμού, λιγότερο από 48 ώρες μετά τη χειρουργική επέμβαση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σε αυτοκτονία φέρεται να αποδίδεται ο μυστηριώδης θάνατος του 35χρονου στην Ιταλία - «Έτρεχε προς το αεροπλάνο και τον ρούφηξε ο κινητήρας»
Ο 35χρονος Andrea Russo φέρεται να είχε σχεδιάσει την αυτοκτονία του - Αυτόπτες μάρτυρες τον είδαν να τρέχει προς το αεροπλάνο λίγο πριν βρει τραγικό θάνατο στο Μπέργκαμο
Αεροσκάφη φαίνονται στο αεροδρόμιο του Μπέργκαμο, μετά την προσωρινή αναστολή της λειτουργίας των πτήσεων, όταν ένα άτομο έχασε τη ζωή του στον διάδρομο κατά τη διάρκεια των προετοιμασιών απογείωσης
Μπαϊράκι Χάφταρ: Τα καψόνια στην ευρωπαϊκή αντιπροσωπεία στη Βεγγάζη – Όλο το παρασκήνιο
Αφού ο Χάφταρ ανακοίνωσε ότι η συνάντηση θα γινόταν με τους υπουργούς της κυβέρνησής του, ο επίτροπος Μπρούνερ ξεκαθάρισε ότι η ΕΕ δεν αναγνωρίζει επίσημα την κυβέρνηση της Βεγγάζης, πράγμα που εξόργισε τον κυβερνήτη της ανατολικής Λιβύης
Ο Χαλίφα Χάφταρ 24