Media

«Επίθεση» από drone σε δημοσιογράφο του Mega

«Δεν ξέρουμε ποιανού είναι, αλλά υποψιαζόμαστε», ανέφερε ο δημοσιογράφος
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Έναν απρόσκλητο επισκέπτη κατά τη διάρκεια που έκανε ρεπορτάζ από τη Θεσσαλονίκη είχε ο ανταποκριτής του Mega Θεολόγος Ηλιού.

Την ώρα που ήταν στην παραλία της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να δώσει όλο το ρεπορτάζ, σχετικά με τον αγιασμό των υδάτων ο ανταποκριτής του Mega είδε ξαφνικά δίπλα του ένα drone.

«Έχουμε έναν απρόσκλητο επισκέπτη! Δεν ξέρουμε ποιανού είναι, αλλά υποψιαζόμαστε. Είναι κάπου εδώ τριγύρω αυτός που το πετάει, θα τον βρούμε», είπε ο Θεολόγος Ηλιού και στη συνέχεια έδωσε το ρεπορτάζ του.

Ο ίδιος μάλιστα φάνηκε να το διασκεδάζει την ώρα που το drone τον είχε πλησιάσει… 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα