Κόσμος

Θάνατος Ζαν Μαρί Λε Πεν: «Ήξερε κάποιος, πολεμώντας τον, τι πολεμιστής ήταν» το μήνυμα του Φρανσουά Μπαϊρού

«Ο Ζαν Μαρί Λε Πεν ήταν μία φυσιογνωμία της γαλλικής πολιτικής ζωής», τόνισε ο Γάλλος πρωθυπουργός, Φρανσουά Μπαϊρού

«Πέρα από τις αντιπαραθέσεις ο Ζαν Μαρί Λε Πεν ήταν μία φυσιογνωμία της γαλλικής πολιτικής ζωής», τόνισε ο πρωθυπουργός της Γαλλίας, Φρανσουά Μπαϊρού για τον θάνατο του ιστορικού ηγέτη της γαλλικής ακροδεξιάς.

Ο Ζαν Μαρί Λε Πεν, που πέθανε την Τρίτη (07.01.2025) σε ηλικία 96 ετών, «ήταν μία φυσιογνωμία της γαλλικής πολιτικής ζωής», πέρα από την «πολεμική που ήταν το όπλο που προτιμούσε και τις απαραίτητες αντιπαραθέσεις στην ουσία», δήλωσε ο Γάλλος πρωθυπουργός, Φρανσουά Μπαϊρού.

 

«Ήξερε κάποιος, πολεμώντας τον, τι πολεμιστής ήταν», πρόσθεσε ο Μπαϊρού στο X (πρώην Twitter).

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο βασιλιάς Κάρολος νιώθει προδομένος με τον πρίγκιπα Χάρι: «Δεν σεβάστηκε τη θεσμική ουδετερότητα του πατέρα του»
Ο Χάρι κατηγόρησε ευθέως τον πατέρα του για το ότι δεν του μιλάει και δήλωσε πως «δεν βλέπει πιθανότητα να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο με την οικογένειά του»
Ο βασιλιάς Κάρολος
Ζελένσκι: Θεατρινισμός Πούτιν η τριήμερη κατάπαυση πυρός – «Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια των ξένων ηγετών στη Μόσχα»
«Κανείς δεν θα βοηθήσει τον Πούτιν να παίξει αυτό το παιχνίδι για να δημιουργήσει μία ήπια ατμόσφαιρα για την έξοδο του από την απομόνωση στις 9 Μαΐου»
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι 7
11 νεκροί, ανάμεσά τους και τρία παιδιά από επίθεση του Ισραήλ σε καταυλισμό στη Λωρίδα της Γάζας
Ανάμεσα στους 8 νεκρούς που έχουν ήδη αναγνωριστεί, όλοι μέλη της ίδιας ευρύτερης οικογένειας, βρίσκονται ένα κοριτσάκι κι ένα αγοράκι ηλικίας ενός έτους και ένα βρέφος ενός μήνα
Πολλοί νεκροί από Ισραηλινή επίθεση στη Γάζα