Κόσμος

Ivor Caplin: Πρώην βουλευτής των Εργατικών συνελήφθη σε «κυνήγι παιδόφιλων»

Τον Ιούνιο του 2024, είχε τεθεί σε διαθεσιμότητα λόγω αδιευκρίνιστων «σοβαρών ισχυρισμών»

Ο πρώην βουλευτής των Εργατικών στη Βρετανία, Ivor Caplin συνελήφθη σήμερα (11.01.2025) μετά από παρακολούθηση από κυνηγούς παιδόφιλων, λίγους μήνες αφότου τέθηκε σε διαθεσιμότητα από το κόμμα λόγω σοβαρών καταγγελιών.

Βίντεο που κοινοποιήθηκε στα social media, δείχνει τη στιγμή που αστυνομικοί περνούν χειροπέδες στον πρώην βουλευτής των Εργατικών, Ivor Caplin.

Η αστυνομία του Σάσεξ επιβεβαίωσε ότι συνέλαβε έναν 66χρονο άνδρα ως ύποπτο για συμμετοχή σε σεξουαλική επικοινωνία με παιδί.

Τον Ιούνιο του περασμένου έτους, ο Caplin τέθηκε σε διαθεσιμότητα λόγω αδιευκρίνιστων «σοβαρών ισχυρισμών» – τους οποίους αρνείται.

Στο βίντεο, ο πολιτικός, που φοράει μαύρη καμπαρντίνα και κόκκινο καπέλο, κρατείται από τους αστυνομικούς.

Στη συνέχεια, η αστυνομία φαίνεται να παίρνει το πορτοφόλι του συλληφθέντα και να το βάζει μέσα σε τσάντα αποδεικτικών στοιχείων.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε: «Είμαστε ενήμεροι για το υλικό που κυκλοφορεί στα social media και δείχνει έναν άνδρα στο Μπράιτον να συλλαμβάνεται ως ύποπτος για σεξουαλική επικοινωνία με παιδί. Οι αξιωματικοί μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι ένας 66χρονος άνδρας συνελήφθη το Σάββατο 11 Ιανουαρίου και επί του παρόντος παραμένει υπό κράτηση. Πρόκειται για μια έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη».

Ο πρώην βουλευτής, ο οποίος εκπροσώπησε την εκλογική περιφέρεια Hove μεταξύ 1997 και 2005, τέθηκε υπό υποψία από το Εργατικό Κόμμα λόγω σοβαρών καταγγελιών.

Είχε εκλεγεί βουλευτής στο Hove το 1997.

Το 2001 έγινε βοηθός κυβερνητικού επικεφαλής και στη συνέχεια αναπληρωτής υπουργός Άμυνας και υπουργός Βετεράνων στο Υπουργείο Άμυνας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Χαμενεΐ: «Η μάχη ξεκινά» – Το Ισραήλ συνεχίζει τους βομβαρδισμούς, το Ιράν εκτοξεύει υπερηχητικό πύραυλο και ο Τραμπ έτοιμος να πατήσει το κουμπί της εμπλοκής
Εκκωφαντική σιωπή από τον Λευκό Οίκο μετά τις συνομιλίες Τραμπ με Νετανιάχου - «Χτυπήσαμε εγκαταστάσεις παραγωγής μηχανών φυγοκέντρησης και όπλων στο Ιράν» υποστηρίζει το Ισραήλ
Πύραυλοι που εκτοξεύονται από το Ιράν αναχαιτίζονται από το Ισραήλ
Ο Τραμπ συγκάλεσε το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας για το ενδεχόμενο επέμβασης στο Ιράν – Νέες εκατέρωθεν πυραυλικές επιθέσεις Τεχεράνης και Ισραήλ
Τουλάχιστον 30 βαλλιστικούς πυραύλους κατά του Ισραήλ εκτόξευσε τη νύχτα το Ιράν - Νέα τηλεφωνική συνομιλία Τραμπ και Νετανιάχου για το ενδεχόμενο αμερικανικής στρατιωτικής επέμβασης
Ντόναλντ Τραμπ
Η πυρηνική εγκατάσταση «φρούριο» στο Φορντό στο Ιράν και το μόνο όπλο που μπορεί να την καταστρέψει
Η Φορντό, βαθιά προστατευμένη στο εσωτερικό ενός βουνού, αποτελεί έναν από τους πιο δύσκολους στόχους για οποιαδήποτε στρατιωτική επιχείρηση καταστροφής πυρηνικών υποδομών
Καπνός υψώνεται μετά από ισραηλινή επίθεση στο κτίριο του IRIB, του κρατικού ραδιοτηλεοπτικού φορέα της χώρας, στην Τεχεράνη 12