Ελλάδα

Καρέ καρέ οι έξι επισκέψεις του ηθοποιού στο στρατηγείο του κυκλώματος που πουλούσε προστασία – Νέες φωτογραφίες ντοκουμέντα

Μέσα σε διάστημα μικρότερο των πέντε μηνών οι αδιάφθοροι της ΕΛ.ΑΣ κατέγραψαν έξι φορές τον δημοφιλή καλλιτέχνη να εισέρχεται στο κτίριο της λεωφόρου Συγγρού

Καρέ – καρέ τις επισκέψεις του γνωστού ηθοποιού στο στρατηγείο του κυκλώματος στη λεωφόρο Συγγρού αποκαλύπτει με φωτογραφικά ντοκουμέντα το newsit.gr.

Μέσα σε διάστημα μικρότερο των πέντε μηνών οι αδιάφθοροι της Ελληνικής Αστυνομίας κατέγραψαν έξι φορές τον δημοφιλή καλλιτέχνη να εισέρχεται στο κτίριο της λεωφόρου Συγγρού, το στρατηγείο του κυκλώματος που πουλούσε προστασία σε οίκους ανοχής και χαρτοπαικτικές λέσχες κι έστηνε εικονικές εταιρείες.

Παρότι ο ηθοποιός αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή του στο κύκλωμα κι ισχυρίζεται ότι  δεν γνώριζε τις δραστηριότητες των μελών του, ωστόσο όπως αποκαλύπτεται από το ρεπορτάζ του newsit.gr o ίδιος φέρεται να είναι μέτοχος με ποσοστό της τάξεως του 10% και μέλος του διοικητικού συμβουλίου σε μια από τις εταιρείες που έχει στήσει ο 58χρονος αρχηγός του κυκλώματος.

Μάλιστα σε κάποιες από τις επισκέψεις του είχε φτάσει στο σημείο με μηχανή η οποία άνηκε σε εταιρεία του κυκλώματος.  Έτσι προκύπτει εύλογα το ερώτημα εάν ο ηθοποιός γνώριζε ότι είναι μέλος του ΔΣ και μέτοχος ή κάποιοι τον τοποθέτησαν εν αγνοία του.

Ο «κατασκοπευτικός» φακός των ράμπο των Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας… συνέλαβε τον ηθοποιό να φτάνει αμέριμνος στο κτίριο της λεωφόρου Συγγρού για τουλάχιστον έξι φορές, ενώ δεν είναι ακόμα γνωστό εάν υπήρχαν και άλλα ραντεβού σε διαφορετικούς χώρους του κυκλώματος.  

Σύμφωνα με τη δικογραφία η πρώτη φορά που οι αστυνομικοί έγιναν μάρτυρες της παρουσίας του ηθοποιού στη Συγγρού, ήταν στις 9 Απριλίου 2024. Εκείνη την ημέρα ο καλλιτέχνης έφτασε στο σημείο με τη μηχανή του στις 19:01 και παρέμεινε για περίπου 33 λεπτά, αποχωρώντας στις 19:34.

ithopoios kikloma

Μετά από οκτώ ημέρες ο ηθοποιός εμφανίζεται και πάλι στο στρατηγείο της εγκληματικής οργάνωσης. Στις 13:59 της 17ης Απριλίου μπαίνει στο κτίριο όπου παραμένει για 1 ώρα και 8 λεπτά και αποχωρεί στις 15:07.

ithopoios kikloma

ithopoios kikloma

Η επόμενη επίσκεψή του ήταν στις 06 Ιουνίου 2024. Η παραμονή του στα γραφεία διήρκησε 13 λεπτά, από τις 13:43 έως τις 13:56. Τον ίδιο μήνα βρέθηκε και πάλι στο στρατηγείο, καθώς το μεσημέρι της 18ης Ιουνίου οι αστυνομικοί τον κατέγραψαν να μπαίνει στο κτίριο στις 14:07 και να φεύγει  στις 14:33.

ithopoios kikloma

Στις 2 Ιουλίου πραγματοποιεί την πιο σύντομη επίσκεψη του, καθώς φτάνει στις 17:06 και παραμένει στο κτίριο έως τις 17:14. Δύο μήνες αργότερα και συγκεκριμένα στις 4 Σεπτεμβρίου του 2024 εμφανίζεται στις 14:16 και αποχωρεί μισή ώρα αργότερα, στις 14:46.

ithopoios kiklomaΟι επισκέψεις του ηθοποιού έχουν διαφορετική διάρκεια κάθε φορά, με πιο σύντομες ή πιο εκτεταμένες παραμονές. Ο ίδιος πάντως μιλώντας στο newsit.gr δήλωσε σοκαρισμένος με τις αποκαλύψεις και υποστήριξε ότι δεν γνώριζε για τη δράση των ανθρώπων του κυκλώματος που είχαν ζημιώσει το ελληνικό δημόσιο με περισσότερα από 20.000.000 ευρώ καθώς δεν απέδιδαν το ΦΠΑ. Ανέφερε ακόμα ότι οι επισκέψεις του αφορούσαν σε τυχόν συνεργασία.

Προς το παρόν το όνομα του ηθοποιού δεν συμπεριλαμβάνεται στη λίστα της δικογραφίας με τους 80 κατηγορούμενους για την υπόθεση, ενώ δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα να κληθεί κι ο ίδιος να καταθέσει για τα όσα γνωρίζει για τα μέλη του κυκλώματος. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σπαρακτικός ο επικήδειος του πατέρα της Μαρίσσας Λαιμού - «Στεκόμαστε εδώ με την πιο βαριά καρδιά που μπορεί να έχει ένας γονιός»
«Εγγονούλα μας, λατρεμένο Μαρισσάκι μας, το χαμόγελό σου θα φωτίζει τις πονεμένες μας ψυχές για πάντα στην καρδιά μας», έγραφε το στεφάνι που έστειλαν οι παππούδες της 30χρονης
Συγκίνηση στην κηδεία της 30χρονης Μαρίσσας Λαιμού
Ξεκίνησε η δίκη του 79χρονου που άνοιξε πυρ κατά του Κοκολογιάννη στο Ηράκλειο - «Το αν γίνει κάτι μελλοντικά θα κριθεί από την απόφαση του δικαστηρίου»
Η πολυετής βεντέτα των δύο οικογενειών σήμερα πήγε στη Δικαιοσύνη, παρ’ ότι ο αδελφός του Στέφανου Κοκολογιάννη, είχε καταδικαστεί για τη δολοφονία του Πρίαμου Ξυδάκη, γιου του 79χρονου, το 2012
Ο Στέφανος Κοκολογιάννης, αδερφός του δολοφόνου του Πρίαμου Ξυδάκη και θύμα του 79χρονου Γιάννη Ξυδάκη που δικάζεται
Θρίλερ στον Άγιο Παντελεήμονα: Ένας νεκρός και ένας τραυματίας εντοπίστηκαν σε διαμέρισμα - Ήταν δεμένοι με tie wrap
Και οι δυο τους ήταν δεμένοι με tie wrap ενώ ο 48χρονος που μίλησε στους αστυνομικούς ανέφερε πως 4 άτομα μπήκαν μέσα στο σπίτι και ξεκίνησαν να τους χτυπούν
Άγιος Παντελεήμονας
26
Από ισόβια σε 15 χρόνια η ποινή φυλάκισης του 49χρονου που είχε σκοτώσει τον αδερφό του σε πλατεία χωριού στα Χανιά
Τον Νοέμβριο του 2020 είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη, ποινή η οποία σήμερα ανετράπη με την απόφαση του Εφετείου σε 15 χρόνια συν 1 για την κατοχή όπλου
Περιπολικό 3
Βίντεο ντοκουμέντο με το λευκό σκούτερ του δολοφόνου της Φοινικούντας - Πέρασε από την Κόρινθο και έφτασε στην Αθήνα
Ο δράστης της διπλής δολοφονίας στο κάμπινγκ ανεφοδίασε το σκούτερ του με βενζίνη σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην Κυπαρισσία και συνέχισε την πορεία του καταλήγοντας στην Αττική
Το λευκό σκούτερ με τον δολοφόνο της Φοινικούντας
6