Ελλάδα

Καιρός σήμερα: Τους 19 βαθμούς θα φτάσει η θερμοκρασία

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4, και τοπικά στο Ιόνιο νότιοι 4 με 5 και στο νότιο Αιγαίο δυτικοί έως 5 μποφόρ

Ανοιξιάτικος θα είναι ο καιρός σήμερα Πέμπτη (23/01/2025) όπως αναφέρει το δελτίο της ΕΜΥ καθώς η θερμοκρασία ανεβαίνει.

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ ο καιρός σήμερα Πέμπτη (23/01/2025) θα έχει ασθενείς τοπικές βροχές στην ανατολική και τη νότια νησιωτική χώρα.

Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες παροδικές νεφώσεις. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και στα ηπειρωτικά θα σχηματιστούν ομίχλες.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4, και τοπικά στο Ιόνιο νότιοι 4 με 5 και στο νότιο Αιγαίο δυτικοί έως 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια. Θα φτάσει στα βόρεια τους 14 βαθμούς και στα νότια τους 17 με 19 βαθμούς Κελσίου. Τις πρωινές ώρες στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες αραιές νεφώσεις. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 07 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις και τις πρωινές και βραδινές ώρες περιορισμένη ορατότητα.
Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς.
Θερμοκρασία: Από 04 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες και τις πρωινές και βραδινές ώρες κατά τόπους ομίχλες.
Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς.
Θερμοκρασία: Από 02 έως 14 και στη δυτική Μακεδονία από -02 (μείον 2) έως 11 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες. Τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά θα σχηματιστούν κατά τόπους ομίχλες.
Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 05 έως 18 και στο εσωτερικό της Ηπείρου από 01 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες αραιές νεφώσεις κατά τόπους πυκνότερες στην ανατολική Πελοπόννησο μετά το μεσημέρι. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 και στα νότια δυτικοί έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 05 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στην Κρήτη, όπου υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές.
Ανεμοι: Δυτικών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 11 έως 18 με 19 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές.
Ανεμοι: Στα βόρεια νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες.
Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς.
Θερμοκρασία: Από 03 έως 15 και στις Σποράδες από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Αστυνομικοί σταμάτησαν 42χρονο για αλκοτέστ και τον «τσάκισαν στο ξύλο» – Καταγγέλλει ότι του έσπασαν το χέρι και του ράγισαν τα πλευρά
Ο 42χρονος κάνει λόγο για ακραίες ανάρμοστες συμπεριφορές από ένστολους σε σημείο, όπως αναφέρει, χαρακτηριστικά να φοβάται: «Ότι θα προβούν σε γενετήσιες πράξεις εναντίον μου»
Αστυνομικός
«Πρεμιέρα» για το «βραχιολάκι» στο νοσοκομείο «Αγίοι Ανάργυροι»: Τι έδειξαν τα στοιχεία της πρώτης ημέρας
Το νέο σύστημα με το «βραχιολάκι» εφαρμόζεται μέχρι στιγμής πιλοτικά στα ΤΕΠ δύο μεγάλων νοσοκομείων της Αττικής, και συγκεκριμένα στα Νοσοκομεία «Ευαγγελισμός» και Ογκολογικό «Άγιοι Ανάργυροι»
Bραχιολάκι για τους ασθενείς στα ΤΕΠ
Η ανώνυμη καταγγελία στο «100» για το μωρό που παράτησαν οι γονείς του στο μπαλκόνι στη Θεσσαλονίκη - «Ακούγονταν κραυγές, όχι κλάμα»
«Όταν ο συνάδελφος πήρε στην αγκαλιά του τη μικρή, σταμάτησε το κλάμα, την κραυγή. Με έπιασε μία τρομάρα ακούγοντας το βρέφος να σπαράζει», αναφέρει ένας από τους αστυνομικούς που μπήκε στο σπίτι της οικογένειας
Σπίτι
Κίνηση στους δρόμους: Χάος στη Ποσειδώνος στο ύψος του «Σταύρος Νιάρχος» λόγω τροχαίου – Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό
Το τροχαίο έγινε στο ρεύμα προς Γλυφάδα και δημιούργησε ουρές χιλιομέτρων από το λιμάνι του Πειραιά έως την Καλλιθέα - Πού αλλού έχει κίνηση
Αυτοκίνητα
Ανανεώθηκε πριν 22 λεπτά
Επαναπατρίστηκαν οι 105 Έλληνες από το Ισραήλ με αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας - «Είμαστε ταλαιπωρημένοι και φοβισμένοι»
Οι μαρτυρίες των Ελλήνων για τα όσα βίωσαν στο Ισραήλ - Αναγκάστηκαν να περάσουν τα σύνορα και να διασχίσουν την Αίγυπτο από όπου τους παρέλαβαν τα αεροσκάφη
Πούλμαν
5