Ελλάδα

Τραυματίστηκε αστυνομικός στα επεισόδια με αγρότες στην Καρδίτσα

Τα επεισόδια έγιναν το μεσημέρι της Πέμπτης (23/1/25) στο μπλόκο των αγροτών στην Καρδίτσα, όταν αστυνομικοί εμπόδισαν την είσοδο των αγροτών στον Ε65.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, ομάδα των συγκεντρωμένων διαδηλωτών στην προσπάθεια τους να απωθήσουν τις αστυνομικές δυνάμεις για να μπουν πεζοί και να διακόψουν την κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο Ε-65, «επιτέθηκαν και έριξαν στο οδόστρωμα αστυνομικό, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «οι δυνάμεις που είχαν αναπτυχθεί στο σημείο, πραγματοποίησαν την απολύτως αναγκαία χρήση των ενδεδειγμένων μέσων, προκειμένου να απεγκλωβίσουν τον τραυματία αστυνομικό και να απομακρύνουν τους διαδηλωτές, από τον αυτοκινητόδρομο».

Ενημερώθηκε άμεσα ο αρμόδιος Εισαγγελέας και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος των διαδηλωτών ενεπλάκησαν στο επεισόδιο, οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν άμεσα, για βία κατά υπαλλήλων και σωματικές βλάβες.

Στο σημείο έγινε διακοπή της κυκλοφορίας για περιορισμένο χρόνο, ενώ ο τραυματίας αστυνομικός μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Και η ανακοίνωση της Αστυνομίας καταλήγει:

«Σημειώνεται ότι το ανωτέρω περιστατικό ήταν μεμονωμένο καθώς αντίστοιχες κινητοποιήσεις αγροτών, πραγματοποιήθηκαν και σε άλλες περιοχές της επικράτειας και ολοκληρώθηκαν ομαλά».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τα προκλητικά και αινιγματικά μηνύματα του 17χρονου που σκότωσε την Μάγια στην Πολωνία: «Δεν θα μάθετε τίποτα από εμένα»
O 17χρονος που συνελήφθη στην Κατερίνη, απείλησε τους δημοσιογράφους με μηνύσεις και στη συνέχεια προσπάθησε να τους υποδείξει για δράστη, ένα άλλο άτομο
16χρονη θύμα δολοφονίας
Τα αποκαλυπτικά μηνύματα του 63χρονου πριν πυροβολήσει τον κουμπάρο του στη Θεσσαλονίκη - «Ήθελε να με βγάλει από την μέση»
«Τον απείλησα ότι θα τον σπάσω στο ξύλο. Ήθελα να τον φοβερίσω να σταματήσει να ασχολείται με την γυναίκα μου», λέει ο φερόμενος ως δράστης που αναζητείται από τις αρχές
Περιπολικό της αστυνομίας σε επεισόδιο με πυροβολισμούς στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης 1
Βίντεο ντοκουμέντο πριν από την επίθεση των κουκουλοφόρων στη Νομική Σχολή Αθηνών – Η ύποπτη μοτοσικλέτα και οι κινήσεις των δραστών
«Με χτύπησαν με τον πυροσβεστήρα στο πρόσωπο», λέει ο φοιτητής που τραυματίστηκε - Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο οι κουκουλοφόροι να ήταν και αυτοί φοιτητές της νομικής
Μοτοσικλέτα στον δρόμο 4