Lifestyle

Άλεκ Μπάλντουιν και Χιλάρια διαφωνούν για ένα 8ο μέλος στην οικογένειά τους

Έχουν ήδη 7 παιδιά, με τον Άλεκ Μπάλντουιν να σκέφτεται το επόμενο, όπως φαίνεται από πρόσφατες δηλώσεις του

Ο Άλεκ Μπάλντουιν (Alec Baldwin) δεν κρύβει την επιθυμία του να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο η οικογένειά του. Η σύζυγός του, Χιλάρια ωστόσο, εμφανίζεται πιο επιφυλακτική. «Πάντα μου ζητάει κι άλλα παιδιά», δήλωσε η Χιλάρια σε συνέντευξή της στο περιοδικό People, αφήνοντας να εννοηθεί πως δεν συμμερίζεται τον ενθουσιασμό του συζύγου της.

«Είναι αξιαγάπητα, αλλά το σώμα μου είναι πολύ κουρασμένο», συμπληρώνει η Χιλάρια για την επιθυμία του Άλεκ Μπάλντουιν.

Ο Μπάλντουιν, από την πλευρά του, φαίνεται να έχει μια πιο… ρομαντική προσέγγιση στο θέμα. «Δεν θέλω πραγματικά [άλλο μωρό]. Αλλά κάθε φορά που ένα μωρό μεγαλώνει και γίνεται περίπου δύο χρονών, κοιτάζω [την Ιλάρια] και της λέω: “Ώρα να κάνουμε κι άλλο!”» ανέφερε χαμογελώντας.

Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε το 2012 και έχει αποκτήσει επτά παιδιά, με την δίχρονη Ιλάρια να είναι η μικρότερη, ετοιμάζεται να «ξεναγήσει» τους τηλεθεατές του TLC στην καθημερινότητά του, μέσα από ένα νέο ριάλιτι σόου. Το «The Baldwins» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 23 Φεβρουαρίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Ο Θοδωρής Κατσαφάδος για τον χαμό της συζύγου του: «Η δουλειά μου με βοήθησε στο πένθος γιατί με ανάγκασε να βγαίνω από το σπίτι»
«Πιστεύω στον Θεό με έναν δικό μου τρόπο, που δεν χρειάζεται να έχω κάποιον εκπρόσωπο να μου μεταδίδει την πίστη μου», εξομολογήθηκε ακόμα
Χριστίνα Βαρζοπούλου και Θοδωρής Κατσαφάδος 1