Ελλάδα

Νεκρός 17χρονος μαθητής στην Αρτέμιδα – Σε σοκ η τοπική κοινωνία

Είχε πάει να διανυκτερεύσει σε έναν φίλο του και δεν ξύπνησε

Σοκαρισμένοι παρακολουθούν στην Αρτέμιδα οι κάτοικοι, τις εξελίξεις για το θάνατο του 17χρονου μαθητή, που έφυγε από τη ζωή στον ύπνο του, το μεσημέρι της Τετάρτης 19/2/25.

Σύμφωνα με το rpn.gr ο 17χρονος μαθητής λυκείου, είχε πάει για διανυκτέρευση στο σπίτι ενός φίλου του στην Αρτέμιδα. Όταν οι άνθρωποι που ήταν εκεί, προσπάθησαν να τον ξυπνήσουν διαπίστωσαν ότι ο 17χρονος δεν ανταποκρίνεται και αμέσως ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ.

Όταν έφτασε εκεί το πλήρωμα του ασθενοφόρου και η γιατρός, δυστυχώς ήταν ήδη αργά για το παιδί, το οποίο είχε αφήσει την τελευταία πνοή του.

Η υπόθεση βρίσκεται πλέον στα χέρια του Τμήματος Ασφαλείας Σπάτων, το οποίο διερευνά τα αίτια του θανάτου του άτυχου μαθητή. Η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη από τον αδόκητο θάνατο του παιδιού, ενώ φίλοι και συγγενείς προσπαθούν να διαχειριστούν την απώλεια.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του 17χρονου. Σε τέτοιες στιγμές, τα λόγια μοιάζουν φτωχά μπροστά στον ανείπωτο πόνο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πέθανε η Σύλβα Ακρίτα, η πρώτη γυναίκα βουλευτής στην ιστορία του ΠΑΣΟΚ – Η ανάρτηση της κόρης της, Έλενας Ακρίτα
Ήταν ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ και τον Οκτώβριο του 1986, ο Ανδρέας Παπανδρέου της ανέθεσε καθήκοντα υφυπουργού Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων
Η Σύλβα Ακρίτα με την κόρη της Έλενα Ακρίτα, σε παλαιότερη φωτογραφία τους ΑΠΕ-ΜΠΕ 8
Κάλαντα με τα τρακτέρ στις εθνικές οδούς και τους οδηγούς να ελπίζουν να αποφύγουν τους χωματόδρομους - Η Οδύσσεια των εκδρομέων
Για την Τετάρτη, παραμονή Χριστουγέννων, η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου αισιοδοξεί ότι η βελτιωμένη εικόνα σε όλο το εθνικό οδικό δίκτυο που επικράτησε τις βραδινές ώρες, θα συνεχιστεί
Οδύσσεια των εκδρομέων των γιορτών
39