Πολιτική

Ο Θάνος Πλεύρης καταγγέλλει απειλές για τη ζωή του και προσφεύγει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

«Αυτό το ανθρωπάκι, που κρύβεται στην ανωνυμία, θα λογοδοτήσει σύντομα στη δίωξη για την προτροπή του σε κακούργημα»
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Απειλές κατά της ζωής του κατήγγειλε o Θάνος Πλεύρης ότι δέχθηκε από ανώνυμο χρήστη του Χ (πρώην Twitter). Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ ανακοίνωσε, παράλληλα, την πρόθεσή του να απευθυνθεί στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Με ανάρτησή του στο Χ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Θάνος Πλεύρης σημειώνει για τις απειλές ότι «αυτό το ανθρωπάκι, που κρύβεται στην ανωνυμία, θα λογοδοτήσει σύντομα στη δίωξη για την προτροπή του σε κακούργημα».

«Η τοξικότητα είναι τέτοιας φύσεως που προτρέπουν ανοικτά σε δολοφονία μας. Αυτό το ανθρωπάκι, που κρύβεται στην ανωνυμία, θα λογοδοτήσει σύντομα στη δίωξη για την προτροπή του σε κακούργημα. Τον σάπιο όμως εγκέφαλο του τον τροφοδοτεί με τις συκοφαντίες μια άθλια αντιπολίτευση», επισημαίνει ο Θάνος Πλεύρης.

 

Σημειώνεται ότι ο ανώνυμος χρήστης καλούσε ευθέως στη δολοφονία των Κυριάκου Μητσοτάκη, Μάκη Βορίδη, Άδωνι Γεωργιάδη, Θάνου Πλεύρη και Δημήτρη Μαρκόπουλου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άγρια κόντρα ΠΑΣΟΚ – ΝΔ για τις υποκλοπές με φόντο τις εκλογές: Οι πρακτικές της κυβέρνησης θυμίζουν «πρακτικές συμμορίας»
Με το όπλο παρά πόδα είναι στο ΠΑΣΟΚ, και με αφορμή τις πληροφορίες ότι η κυβέρνηση σκοπεύει να επικαλεστεί λόγους εθνικής ασφάλειας, για να ανεβάσει το όριο της ψήφισης για σύσταση εξεταστικής σε 151 ψήφους
Νίκος Ανδρουλάκης, ΠΑΣΟΚ
Αντίστροφη μέτρηση για το συνέδριο της ΝΔ με άρωμα κάλπης – Τα σενάρια για πρόωρες εκλογές
Μεγάλη σημασία έχουν και οι παρεμβάσεις των κορυφαίων στελεχών, ειδικά μετά τον διαχωρισμό που υπήρξε στην ΚΟ, ανάμεσα σε αυτούς που «ιδρώνουν τη φανέλα» και σε όσους αποφεύγουν να βγαίνουν μπροστά
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης