Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης: «130 αστυνομικοί στον προαστιακό και στα λεωφορεία» – Ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης

«Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε όλο το δίκτυο της Αττικής με ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας»
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στο πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης των συγκοινωνιών της δυτικής Αθήνας αναφέρθηκε με ανάρτησή του στο Facebook ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και τόνισε ότι «η αναβάθμιση των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς αποτελεί αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα για την κυβέρνησή μας».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ανάρτησή του σημείωσε ότι «η αναβάθμιση αυτή δεν αφορά μόνο την ανανέωση του στόλου των λεωφορείων μας, η οποία προχωρά απρόσκοπτα, και την αύξηση της συχνότητας των δρομολογίων» αλλά «βασικός πυλώνας της είναι και η ασφάλεια των πολιτών».

Πρόσθεσε επίσης ότι από χθες, έχει ξεκινήσει το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης των συγκοινωνιών της δυτικής Αθήνας όπου 130 Αστυνομικοί, είτε ένστολοι είτε με πολιτικά ρούχα, βρίσκονται στον προαστιακό και στα λεωφορεία της Δυτικής Αθήνας.

Αναλυτικά η ανάρτηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη:

«Η αναβάθμιση των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς αποτελεί αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα για την κυβέρνησή μας. Και η αναβάθμιση αυτή δεν αφορά μόνο την ανανέωση του στόλου των λεωφορείων μας, η οποία προχωρά απρόσκοπτα, και την αύξηση της συχνότητας των δρομολογίων. Βασικός πυλώνας της είναι και η ασφάλεια των πολιτών.

Από εχθές λοιπόν, έχει ξεκινήσει το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης των συγκοινωνιών της δυτικής Αθήνας. 130 Αστυνομικοί, είτε ένστολοι είτε με πολιτικά ρούχα, βρίσκονται στον προαστιακό και στα λεωφορεία της Δυτικής Αθήνας. Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε όλο το δίκτυο της Αττικής με ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Έχουμε το χρέος να παρέχουμε στους συμπολίτες μας σύγχρονα και ασφαλή Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Βήμα βήμα προχωράμε σε αυτήν την κατεύθυνση».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μετά του Αγίου Πνεύματος οι αποφάσεις Μητσοτάκη για τον νέο γραμματέα της ΝΔ – Ανοιχτό αν θα είναι βουλευτής ή εξωκοινοβουλευτικός
Στην Πειραιώς κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους για το πρόσωπο που θα αναλάβει τον συντονισμό του κομματικού μηχανισμού ενόψει των εκλογών του 2027
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Συνέδριο της ΝΔ