Κόσμος

Τουρκία: Προφυλακτικό στο γεύμα του βρήκε εργαζόμενος του πυρηνικού σταθμού Ακούγιου – «Είναι ναζιστικό στρατόπεδο»

«Viral» έχει γίνει στα μέσα δικτύωσης η στιγμή που βγάζει το χρησιμοποιημένο προφυλακτικό από το γιαούρτι του

Σάλος έχει προκληθεί στην Τουρκία λόγω ενός σκανδάλου που βγήκε στο φως της δημοσιότητας χθες Τρίτη (25.02.205)  από τους εργάτες του πυρηνικού σταθμού Ακούγιου, με «πρωταγωνιστή» ένα…προφυλακτικό.

Τις τελευταίες εβδομάδες οι εργαζόμενοι έχουν πραγματοποιήσει απεργίες λόγω των συνθηκών εργασίες, των μαζικών απολύσεων αλλά και για τις καθυστερήσεις στην μισθοδοσία τους, ωστόσο ένα χρησιμοποιημένο προφυλακτικό ήταν αφορμή που «ξεχείλισε» το ποτήρι.

Οι εργάτες έχουν καταγγείλει την κακή ποιότητα των γευμάτων που τους δίνονται από την διοίκηση του πυρηνικού σταθμού, αφού στο παρελθόν έχουν βρει τρίχες και έντομα, ωστόσο κανείς τους δεν ήταν προετοιμασμένος για αυτό που θα ακολουθούσε.

«Βρέθηκε μεταχειρισμένο προφυλακτικό μέσα στο γιαούρτι. Πόσο πιο άκαρδοι μπορούν να γίνουν;» δήλωσε ένας εργάτης στα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, με τον ίδιο να προσθέτει ότι έβγαλε και βίντεο γιατί ήταν σίγουρος ότι δεν θα τον πίστευαν ούτε οι συνάδελφοι ούτε οι προϊστάμενοί του.

«Δεν είναι χώρος εργασίας αλλά ναζιστικό στρατόπεδο» τόνισε ο ίδιος αργότερα, με το σχετικό βίντεο να γίνεται «viral» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Μάλιστα, οι εργαζόμενοι, με αφορμή το απίστευτο περιστατικό, προχώρησαν σε απεργία, όπως μετέδωσαν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης και ζήτησαν καλύτερες συνθήκες εργασίες και υγιεινής, καθώς επίσης να σταματήσουν οι καθυστερήσεις στις πληρωμές τους αλλά και να σταματήσουν οι απολύσεις εργαζομένων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το Πακιστάν απειλεί με εκδίκηση την Ινδία για την επίθεση με πυραύλους – Φόβοι για κλιμάκωση των εχθροπραξιών
«Δεσμευόμαστε πως θα εκδικηθούμε κάθε ρανίδα αίματος αυτών των μαρτύρων», διεμήνυσε ο Πακιστανός πρωθυπουργός Σαμπάζ Σαρίφ σε διάγγελμά του προς το έθνος
Κατεστραμένο τζαμί μετά την επίθεση της Ινδίας στο Πακιστάν
Η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία περιμένει το «Habemus Papam» - Συνεδριάζουν ξανά οι Καρδινάλιοι, τέσσερις ψηφοφορίες σήμερα
Οι 133 Καρδινάλιοι αναμένεται να ψηφίσουν για πρώτη φορά (σήμερα) στις 10:30 το πρωί - Αυξάνονται οι πιθανότητες για την ανάδειξη του νέου Αγίου Πατέρα - Τι διαδικασία ακολουθείται με το που βγει λευκός καπνός
Κόσμος στη Βασιλική του Αγίου Πέτρου 4
Ο ΟΗΕ προειδοποιεί για απόσχιση της Σερβικής Δημοκρατίας στη Βοσνία Ερζεγοβίνη: «Η πιο σοβαρή κρίση εδώ και δεκαετίες»
Η ηγεσία της Σερβικής Δημοκρατίας ενέκρινε νόμους που υπονομεύουν κρατικούς θεσμούς και πρότεινε σχέδιο Συντάγματος, αφήνοντας να εννοηθεί πρόθεση για de facto απόσχιση
Βοσνία