Media

Κούλλης Νικολάου: Η ζωή μου είναι σαν ένα παραμυθάκι, ωραίο, άνετα θα μπορούσε να είναι σίριαλ

«Δεν το έχω παραγγείλει σε σεναριογράφο αν και δεν θα κρυφτώ πως μου έχει περάσει από το μυαλό» ομολογεί ο Κούλλης Νικολάου

Για τα όσα έχει βιώσει μέχρι σήμερα και δεν έχει μοιραστεί δημόσια αλλά και τη σύνδεση που έχει με τη μεταφυσική μίλησε, ανάμεσα σε άλλα, ο Κούλλης Νικολάου όταν και βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής “Καλύτερα αργά” με την Αθηναϊδα Νέγκα, το βράδυ της Πέμπτης, στο Action 24.  προηγούμενες ζωές.

“Η ζωή μου είναι σαν ένα παραμυθάκι, ωραίο, άνετα θα μπορούσε να είναι σίριαλ. Δεν το έχω “παραγγείλει” σε κάποιο σεναριογράφο να το γράψει, αν και δεν θα κρυφτώ πως μου έχει περάσει από το μυαλό γιατί είμαι άνθρωπος της δραματουργίας, του σεναρίου, της κινηματογράφησης”.

“Η δομή ενός σεναρίου, άλλωστε, είναι τα βιώματα των ανθρώπων και οι εμπειρίες τους. Έχουν συμβεί πράγματα σε μένα τα οποία δεν είπα ποτέ σε δημοσιογράφους, στις συνεντεύξεις “χαϊδεύουμε” τα πράγματα” δήλωσε αρχικά ο γνωστός Κύπριος καλλιτέχνης.

“Είμαι πολύ μεταφυσικός άνθρωπος. Πιστεύω πάρα πολύ σε στιγμές της ψυχής μας που έχουν ζήσει πράγματα και σε άλλες ζωές”.

“Οπότε, αν οι εμπειρίες είναι ένα σχολείο και μας δίνουν εφόδια για να φτάσουμε σε έναν πιο πνευματικό κόσμο, να γίνουμε πιο καλοί άνθρωποι, είναι οι εμπειρίες που έχουμε ζήσει όχι μόνο σε αυτή τη ζωή. Θεωρώ πως είμαι μια παλιά ψυχή και έχω μνήμες ασυνάρτητες” εκμυστηρεύτηκε, ακόμα, ο Κούλλης Νικολάου στο Action 24.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
Γρηγόρης Αρναούτογλου σε Άρτεμη Μοναχογιού: «Έπαθα την πλάκα μου μαζί σου, θα αγόραζα τις σερβιέτες μόνο για σένα»
Η επιχειρηματίας που ξεχώρισε με την εμφάνισή της στο «Dragons Den» μίλησε για το όραμά της και για τους λόγους που δημιούργησε τη δική της εταιρεία σερβιετών
Άρτεμις Μοναχογιού / Γρηγόρης Αρναούτογλου
3
Disney+: Ο Ryan Reynolds τιμά τους αφανείς ήρωες της φύσης στη νέα σειρά «Αουτσάιντερ»
Από την βραβευμένη με Emmy®, Maximum Effort, του Ryan Reynolds, και τη βραβευμένη με Emmy και BAFTA Wildstar Films, η σειρά «ΑΟΥΤΣΑΪΝΤΕΡ» αποκαλύπτει πώς οι αφανείς ήρωες της φύσης κρύβουν μερικά από τα πιο έξυπνα κόλπα επιβίωσης
Disney+: Ο Ryan Reynolds τιμά τους αφανείς ήρωες της φύσης στη νέα σειρά «Αουτσάιντερ»