Πολιτική

Τασούλας για Καραλή: Γράφει ιστορία, είναι ένας κορυφαίος αθλητής

Συγχαρητήρια στον σπουδαίο αθλητή για τη διάκρισή του, απέστειλαν ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ

Ο Εμμανουήλ Καραλής πέταξε ψηλά, όπως ακριβώς ξέρει να κάνει πολύ καλά, κατακτώντας σήμερα (22.03.2025) το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στην Κίνα  και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Τασούλας έσπευσε να τον συγχαρεί.

Ο Κωνσταντίνος Τασούλας, στη δήλωσή του, τόνισε ότι ο Ολυμπιονίκης μας Εμμανουήλ Καραλής, συνεχίζει τη σπουδαία του πορεία και γράφει ιστορία.

«Μία ακόμα μεγάλη διάκριση μας χάρισε ο Εμμανουήλ Καραλής κατακτώντας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου το ασημένιο μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ.

Η καταπληκτική του επίδοση, νέο πανελλήνιο ρεκόρ, αποδεικνύει ότι ο Ολυμπιονίκης μας συνεχίζει τη σπουδαία του πορεία και γράφει ιστορία, είναι ένας κορυφαίος αθλητής. Μας γέμισε χαρά και περηφάνια! Θερμά συγχαρητήρια!», καταλήγει η δήλωση.

Συγχαρητήρια έστειλαν με ανακοινώσεις τους, ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ: 

ΚΚΕ: Ακόμα πιο ψηλά τον πήχη

«Θερμά συγχαρητήρια στον Εμμανουήλ Καραλή για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου με επίδοση που αποτελεί νέο πανελλήνιο ρεκόρ στο επί κοντώ. Καλή συνέχεια, με υγεία και θέτοντας ακόμα πιο ψηλά τον πήχη για την επόμενη μεγάλη διοργάνωση» αναφέρει σε ανακοίνωσή του, το ΚΚΕ.

ΣΥΡΙΖΑ: Μας κάνει ξανά περήφανους

«Ο Εμμανουήλ Καραλής μας κάνει ξανά περήφανους!

Η σημερινή επιτυχία του Εμμανουήλ Καραλή, με την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου, είναι κάτι πολύ περισσότερο από μία αθλητική διάκριση. Είναι μια βαθιά ανθρώπινη στιγμή.

Γιατί ο Καραλής δεν ξεχωρίζει μόνο για το ταλέντο και την αγωνιστική του συνέπεια, αλλά για τη δύναμη με την οποία έχει πορευτεί μέχρι εδώ. Για την ψυχραιμία, την ευαισθησία, την επιμονή και την αξιοπρέπεια που τον χαρακτηρίζουν.

Σε μια εποχή που χρειαζόμαστε αυθεντικά πρότυπα, ο Μανόλο – με τη δική του διαδρομή – μας θυμίζει πως η αριστεία δεν είναι αλαζονεία, είναι δουλειά και καρδιά.

Τον συγχαίρουμε θερμά και του ευχόμαστε να συνεχίσει να πετά με την ίδια καθαρότητα και πίστη. Είναι ήδη στη συνείδηση όλων μας νικητής».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παραιτήθηκε ο διευθυντής της «Αυγής», Σπύρος Σουρμελίδης, μετά το πρωτοσέλιδο για τον Τσίπρα: «Δεν απηχεί τις απόψεις μας» απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ
«Ο πρώην πρωθυπουργός είπε ανοιχτά και ξεκάθαρα στην παρουσίαση του βιβλίου του στο Παλλάς ότι δεν επιθυμεί να μοιραστεί πλέον αποφάσεις»
Το εξώφυλλο της εφημερίδας Αυγή 44
Η πλευρά Τσίπρα απαντά στα σχόλια για τον εξώστη: Προσπαθούν να πετάξουν «τη μπάλα στην εξέδρα», το θέμα δεν είναι οι ηγεσίες
«Άλλωστε στην κοινωνία, στους πολίτες που σηκώνουν τα βάρη της σημερινής πολιτικής και όχι στις ηγεσίες των κομμάτων, απευθύνεται η πρόταση του Αλέξη Τσίπρα»
Η παρουσίαση του βιβλίου του Αλέξη Τσίπρα
Κώστας Καρμανλής: «Να είμαστε ευαίσθητοι και δεκτικοί απέναντι στους Έλληνες αγρότες, να τους ακούμε και να καταλαβαίνουμε την αγωνία τους»
Ο πρώην πρωθυπουργός μίλησε σε εκδήλωση της ΣΕΚΕ και της αστικής μη κερδοσκοπική εταιρίας «Αλέξανδρος Μπαλτατζής» στο δημοτικό θέατρο Ξάνθης για τον αγώνα που δίνουν οι αγρότες στα μπλόκα τις τελευταίες ώρες
Κώστας Καραμανλής 5
Κυριάκος Μητσοτάκης: Ακραία μορφή διαμαρτυρίας τα μπλόκα των αγροτών, δυσκολεύουν την καθημερινότητα, δεν βοηθούν
«Οι έντιμοι αγρότες και κτηνοτρόφοι, που είναι η συντριπτική πλειονότητα, δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα. Όσα χρήματα δικαιούνται, θα τα λάβουν στο ακέραιο»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 37
Κίμπερλι Γκιλφόιλ: «Η Ελλάδα επίκεντρο της στρατηγικής Τραμπ για ενέργεια, επενδύσεις και ΑΙ»
Η πρέσβης των ΗΠΑ στην χώρα μας χαρακτήρισε τη Βόρεια Ελλάδα ως τεχνολογικό κόμβο και μίλησε για την αξιόπιστη και αναπτυσσόμενη σχέση μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ - Αναλυτικά η συνέντευξή της
Κίμπερλι Γκιλφόιλ 5