Πολιτική

Εντολή στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για «εξόρμηση» τις μέρες του Πάσχα

Ο Σωκράτης Φάμελλος επισκέφθηκε πάντως χθες Μ. Τετάρτη την Βαρβάκειο αγορά όπου μίλησε με καταναλωτές και εμπόρους
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τις μέρες του Πάσχα ευελπιστούν να αξιοποιήσουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να απευθυνθούν στους πολίτες αναδεικνύοντας τα προβλήματα της καθημερινότητας παράλληλα με την διαχείριση του θέματος των Τεμπών.

Στην συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας αποφασίστηκε τις μέρες αυτές βουλευτές και στελέχη να βρεθούν δίπλα στους πολίτες, προκειμένου να αναδείξουν τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για όλα τα θέματα.

Παράλληλα, θα επισημάνουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το κόμμα το οποίο έχει απευθύνει προσκλητήριο προς το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Αριστερά για την δημιουργία ενός προοδευτικού μετώπου, το οποίο θα βρεθεί απέναντι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, χωρίς ωστόσο να βρίσκει καμία ανταπόκριση.

Ο Σωκράτης Φάμελλος επισκέφθηκε πάντως χθες Μ. Τετάρτη (16.4.2025) την Βαρβάκειο αγορά όπου μίλησε με καταναλωτές και εμπόρους. Στις δηλώσεις του επεσήμανε ότι «είδαμε τους εμπόρους να κάνουν μια μεγάλη προσπάθεια για να κρατήσουν χαμηλά τις τιμές. Όμως δυστυχώς, έχουν αντίπαλο την ακρίβεια και την κυβέρνηση. Γιατί ενώ το Πάσχα μας καλεί να κάτσουμε όλοι μαζί γύρω από το πασχαλιάτικο τραπέζι, η ακρίβεια και ο κ. Μητσοτάκης μας απομακρύνουν από αυτό.

Δυστυχώς, έχουν κάνει το πασχαλιάτικο τραπέζι πλέον πολυτέλεια. Υπάρχουν σοβαρά προβλήματα σε όλη την αγορά, εξαιτίας του μεγάλου κύματος ακρίβειας, αλλά και γιατί η κυβέρνηση δεν έχει προχωρήσει στη νομοθέτηση του 13ου μισθού για τους δημοσίους υπαλλήλους, της 13ης σύνταξης για τους συνταξιούχους και της μείωσης του ΦΠΑ για τα καταναλωτικά προϊόντα έως και μηδενισμό, για ένα διάστημα. Από την άλλη μεριά όμως, να ξέρουμε ότι υπάρχουν δισεκατομμύρια στα ταμεία που μαζεύονται από φορολογία, πάνω από τον προϋπολογισμό, και δισεκατομμύρια στα καρτέλ, όπως στις τράπεζες και στο ρεύμα.

Αυτή είναι η λύση και οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Να στηρίξουμε τους παραγωγούς της χώρας μας, που κάνουν μεγάλη προσπάθεια. Να στηρίξουμε τους εμπόρους, που κι αυτοί προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα. Να στηρίξουμε τους καταναλωτές, αλλά δεν μπορούμε να στηρίζουμε την κερδοφορία των λίγων.

Το Πάσχα είναι μια γιορτή που μας φέρνει όλους μαζί. Όλοι μαζί λοιπόν πρέπει να βρούμε μια λύση και η ανάσταση της χώρας μας πρέπει να είναι και μια πολιτική ανάσταση». 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για την μαύρη επέτειο της Γενοκτονίας των Ποντίων - «Οφείλουμε στην ποντιακή κοινότητα χρέος ευγνωμοσύνης»
«Με αφορμή την Ημέρα Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, ανατρέχουμε με συγκίνηση σε ένα από τα πιο τραγικά κεφάλαια της σύγχρονης ιστορίας: τη συστηματική εξόντωση 353.000 συμπατριωτών μας», έγραψε στα social media ο πρωθυπουργός
Κυριάκος Μητσοτάκης
Νέα επίθεση Σαμαρά κατά της κυβέρνησης με βολές για την απόσυρση των Patriot από την Κάρπαθο: «Ας ξυπνήσουμε, επιτέλους»
«Η κυβέρνηση οφείλει να ζητήσει, άμεσα, έκτακτη σύγκλιση κορυφής της Ε.Ε για τις απίστευτες τουρκικές απειλές. Δεν μπορεί να παραμένουμε αδρανείς όταν η Τουρκία εκτελεί σχεδιασμούς με βάθος δεκαετιών»
Αντώνης Σαμαράς 103
Κωνσταντίνος Τασούλας: Εργαζόμαστε αδιάκοπα για τη διεθνή αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ποντίων
«Ο Ποντιακός Ελληνισμός, παρά τις αδιανόητες δοκιμασίες και τις τραγικές απώλειες που τον σημάδεψαν στις αρχές του 20ου αιώνα, κατόρθωσε να επιβιώσει βρίσκοντας καταφύγιο στη μητέρα πατρίδα»
Ο Κωνσταντίνος Τασούλας
Νίκος Ανδρουλάκης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου: «107 χρόνια μετά παραμένει αναγκαίος ο αγώνας για τη αναγνώριση της σφαγής»
«Η διεθνής αναγνώριση της Ποντιακής Γενοκτονίας δεν αποτελεί μόνο ένα εθνικό στοίχημα, αλλά έναν πανανθρώπινο στόχο», είναι το μήνυμα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ για την μαύρη επέτειο
Νίκος Ανδρουλάκης, ΠΑΣΟΚ
Παύλος Μαρινάκης για Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου: «Χρέος μας η ανάδειξη της ιστορικής αλήθειας και η ηθική δικαίωση των θυμάτων»
«Η Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου αποτελεί ένα από τα πιο τραγικά κεφάλαια της ιστορίας του Ελληνισμού. Ένα έγκλημα που έχει χαραχτεί ανεξίτηλα στη συλλογική μνήμη των απανταχού Ελλήνων», έγραψε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Παύλος Μαρινάκης