Κόσμος

Πάπας Φραγκίσκος: Ο Ντόναλντ Τραμπ αποχαιρετά τον Ποντίφικα με τρεις λέξεις – «Αναπαύσου εν ειρήνη»

Ηγέτες από όλο τον κόσμο αποτίουν φόρο τιμής στον Πάπα Φραγκίσκο

«Αναπαύσου εν ειρήνη Πάπα Φραγκίσκο!», ανέφερε με ανάρτησή του ο Ντόναλντ Τραμπ αποτίοντας φόρο τιμής στον Πάπα Φραγκίσκο, ο οποίος πέθανε σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα (21.04.25) σε ηλικία 88 ετών.

Ο Ντόναλντ Τραμπ στην ανάρτησή που έκανε στο Truth Social για το θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου συμπλήρωσε: «Ο Θεός να τον ευλογεί και όλους όσους τον αγάπησαν!»

 

Σημειώνεται πως νωρίτερα είχε προηγηθεί  η ανάρτηση του Λευκού Οίκου για τον πάπα Φραγκίσκο. «Ας αναπαυθεί εν ειρήνη» ανέφερε με την ανάρτηση να συνοδεύεται με δύο φωτογραφίες από τη συνάντηση που είχε ο Πάπας Φραγκίσκος με τον Ντόναλντ Τραμπ και τον Τζέι Ντι Βανς.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νετανιάχου: Το Ισραήλ αλλάζει «την όψη της Μέσης Ανατολής» με τα χτυπήματα στο Ιράν    
«Εξοντώσαμε τους υπεύθυνους ασφαλείας του Ιράν, συμπεριλαμβανομένων τριών επικεφαλής του γενικού επιτελείου, του αρχηγού της Πολεμικής Αεροπορίας και δύο επικεφαλής των υπηρεσιών πληροφοριών»
Μπέντζαμιν Νετανιάχου