Κόσμος

Η πριγκίπισσα Σάρλοτ έκλεισε τα 10 και η Κέιτ Μίντλετον έβγαλε το πιο γλυκό πορτρέτο – Είναι κλώνος του Γουίλιαμ

Η Κέιτ Μίντλετον, παθιασμένη ερασιτέχνης φωτογράφος, έχει καθιερώσει την παράδοση να βγάζει τις φωτογραφίες των παιδιών της

Βλέποντας το πορτραίτο της πριγκίπισσας Σάρλοτ για τα γενέθλιά της, καταλαβαίνει κανείς ότι η κόρη του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, αποτελεί τον απόλυτο κλώνο του μπαμπά της. 

Η πριγκίπισσα Σάρλοτ, η μοναχοκόρη του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον γεννήθηκε στις 2 Μαΐου 2015, άρα σήμερα (02.05.2025) γιορτάζει τα 10α γενέθλιά της και η βασιλική οικογένειά της έδωσε στη δημοσιότητα ένα γλυκό πορτρέτο που την απεικονίζει να χαμογελά στη Lake District.

Τη φωτογραφία τράβηξε η μητέρα της, η πριγκίπισσα της Ουαλίας, με το… γαλαζοαίματο iPhone της νωρίτερα φέτος, ενώ η οικογένεια έλειπε στην Cumbria.

Η φωτογραφία αναρτήθηκε στον λογαριασμό @KensingtonRoyal στα social media σήμερα το πρωί με τη λεζάντα: «Χρόνια πολλά για τα 10α γενέθλια της πριγκίπισσας Σάρλοτ!».

Η Σαρλότ, η οποία είναι η τρίτη στη σειρά διαδοχής του θρόνου, έχει στον ώμο της ένα σακίδιο βουνού και φορά μπουφάν παραλλαγής και μπλε παντελόνι.

Η Κέιτ Μίντλετον, παθιασμένη ερασιτέχνης φωτογράφος, έχει καθιερώσει την παράδοση να βγάζει τις φωτογραφίες των παιδιών της για να τιμήσει τις ξεχωριστές τους ημέρες, όπως είναι τα γενέθλιά τους. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο βασιλιάς Κάρολος νιώθει προδομένος με τον πρίγκιπα Χάρι: «Δεν σεβάστηκε τη θεσμική ουδετερότητα του πατέρα του»
Ο Χάρι κατηγόρησε ευθέως τον πατέρα του για το ότι δεν του μιλάει και δήλωσε πως «δεν βλέπει πιθανότητα να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο με την οικογένειά του»
Ο βασιλιάς Κάρολος
Ζελένσκι: Θεατρινισμός Πούτιν η τριήμερη κατάπαυση πυρός – «Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια των ξένων ηγετών στη Μόσχα»
«Κανείς δεν θα βοηθήσει τον Πούτιν να παίξει αυτό το παιχνίδι για να δημιουργήσει μία ήπια ατμόσφαιρα για την έξοδο του από την απομόνωση στις 9 Μαΐου»
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι 7
11 νεκροί, ανάμεσά τους και τρία παιδιά από επίθεση του Ισραήλ σε καταυλισμό στη Λωρίδα της Γάζας
Ανάμεσα στους 8 νεκρούς που έχουν ήδη αναγνωριστεί, όλοι μέλη της ίδιας ευρύτερης οικογένειας, βρίσκονται ένα κοριτσάκι κι ένα αγοράκι ηλικίας ενός έτους και ένα βρέφος ενός μήνα
Πολλοί νεκροί από Ισραηλινή επίθεση στη Γάζα