Αθλητικά

Η Λιντς πανηγύρισε με συρτάκι το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Premier League

Με άκρως ελληνικό τρόπο γιόρτασε την επιστροφή στην Premier League η Λιντς

Η Λιντς κατέκτησε το πρωτάθλημα της Championship και τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται και πάλι στα μεγάλα σαλόνια της Premier League.

Μετά την κατάκτηση του τροπαίου στη δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας, η Λιντς πανηγύρισε τη σπουδαία επιτυχία της με ελληνικό τρόπο.

Συγκεκριμένα, η αγγλική ομάδα δημοσίευσε στα social media ένα βίντεο που δείχνει τον Τζέιμς να χορεύει συρτάκι και τους συμπαίκτες του να φωνάζουν “ώπα, ώπα”.

Η Λιντς είχε εξασφαλίσει την άνοδό της στα κορυφαία σαλόνια της Premier League, εδώ και κάποιες εβδομάδες και χρειαζόταν ένα ακόμη τρίποντο προκειμένου να στεφθεί πρωταθλήτρια, το οποίο το πήρε κόντρα στην Πλίμουθ (2-1), με γκολ του Σόλομον στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα