Πολιτική

Φοιτητικές εκλογές 2025: «Με ενσωμάτωση 60 φοιτητικών Συλλόγων καθαρά πρώτη η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ»

Τι δείχνουν τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα

Με ενσωμάτωση 60 φοιτητικών Συλλόγων, η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ κινείται σε ποσοστά της τάξης του 46% στις φοιτητικές εκλογές.

Δεύτερη με μεγάλη απόσταση είναι η Πανσπουδαστική, η οποία αυτή τη στιγμή λαμβάνει 30% σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανεβάζει η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ στην ιστοσελίδα της για τις φοιτητικές εκλογές.

Στην τρίτη θέση, σύμφωνα πάντα με τα αποτελέσματα που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα, βρίσκεται η ΠΑΣΠ με 7% και στην τέταρτη θέση η ΕΑΑΚ με 5%.

Ξεχωριστά αποτελέσματα για ακόμα μια χρονιά

Για άλλη μία χρονιά, οι φοιτητικές παρατάξεις δεν ανακοίνωσαν ενιαία αποτελέσματα για τις εκλογές, όπως αναμενόταν.

Από πλευράς ΠΚΣ, σε ποσοστό ενσωμάτωσης 37,31%, είχε ανακοινωθεί το εξής αποτέλεσμα: Πρώτη η ΠΚΣ, με ποσοστό 39,85%, δεύτερη η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ με ποσοστό 23,23%, τρίτη η παράταξη των ΕΑΑΚ με 8,18% και τέταρτη παράταξη η ΠΑΣΠ με ποσοστό 3,28%.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κόντρα Φλωρίδη – Γιαννούλη στη Βουλή για τα περί «περιθωριακών κομμάτων»: «Ξέρουν για ποια μίλησα» – «Έλεος με τη χυδαιότητα»
«Ο υπουργός να μας ορίσει τι θεωρεί “περιθωριακά” κόμματα και τι θεωρεί ανακόλουθο στο ύψος των περιστάσεων» δήλωσε ο Χρήστος Γιαννούλης
Ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης στη Βουλή 3