Την περίπτωση του Δημήτρη Γιαννούλη εξετάζει η Μπενφίκα.
Ο δημοσιογράφος Φλοριάν Πλέτενμπεργκ, με ανάρτησή του στο Χ, υποστήριξε ότι η Μπενφίκα παρακολουθεί τον Δημήτρη Γιαννούλη.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η πορτογαλική ομάδα έχει ιδιαίτερη αδυναμία στους Έλληνες ποδοσφαιριστές και μετά τον Βαγγέλη Παυλίδη, θέλει να αποκτήσει και τον Δημήτρη Γιαννούλη, ο οποίος πραγματοποιεί μία εξαιρετική σεζόν στην Γερμανία με τη φανέλα της Άουγκσμπουργκ.
SL #Benfica are monitoring Dimitrios #Giannoulis!
— Florian Plettenberg (@Plettigoal) May 17, 2025
Several enquiries have already been made.
The 29y/o Greek is a regular starter for FC Augsburg on the left side and is having a strong season.@SkySportDE pic.twitter.com/CgjZvd4bfs
Ο πρώην ποδοσφαιριστής παίκτης του ΠΑΟΚ είχε μετακομίσει στην Γερμανία από τη Νόριτς το περασμένο καλοκαίρι ως ελεύθερος, με την Μπενφίκα να τον παρακολουθεί στενά και να κάνει τις πρώτες διερευνητικές επαφές.