Ελλάδα

Χαλάνδρι: Η στιγμή που το αυτοκίνητο του 45χρονου πέφτει στον κόσμο που περίμενε στη στάση λεωφορείου

Ένα λεπτό μετά την πρόσκρουση, ο 45χρονος οδηγός κάνει όπισθεν και σαν να μη συμβαίνει τίποτα φεύγει από το σημείο
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Βίντεο ντοκουμέντο, που αποτυπώνει καρέ – καρέ τη στιγμή που το αυτοκίνητο του 45χρονου πέφτει σε στάση λεωφορείου στο Χαλάνδρι, τραυματίζοντας τρεις γυναίκες, ήρθε στο φως της δημοσιότητας το βράδυ της Δευτέρας (26.05.2025).

Στο βίντεο φαίνεται το μαύρο αυτοκίνητο να έχει «καρφωθεί» στη στάση λεωφορείου στο Χαλάνδρι, ενώ η μία γυναίκα, που είναι η 36χρονη, για την οποία οι γιατροί δίνουν ακόμη μάχη για να καταφέρουν να σώσουν το πόδι της, βρίσκεται εγκλωβισμένη ανάμεσα στο όχημα και την κολόνα.

Ένα λεπτό μετά την πρόσκρουση ο 45χρονος οδηγός κάνει όπισθεν και σαν να μη συμβαίνει τίποτα αποχωρεί από το σημείο, για να τον βρουν μερικά εκατοντάδες μέτρα μακριά, αιμόφυρτο με τραύμα από μαχαίρι.

 

Να σημειωθεί ότι τις έρευνες έχει αναλάβει το τμήμα ανθρωποκτονιών, για να διαπιστωθεί αν ο 45χρονος έπεσε επίτηδες πάνω στις γυναίκες.

Ο άνδρας είχε νοσηλευτεί το 2014 σε ψυχιατρικό ίδρυμα, καθώς είχε διαγνωστεί με μανία καταδίωξης, ενώ έγραφε καθημερινά ένα ημερολόγιο για δήθεν εχθρούς του.

Χαλάνδρι
Το σημείο όπου το όχημα του 45χρονου έπεσε σε στάση λεωφορείου στο Χαλάνδρι

Το χρονικό

Ήταν 20 λεπτά πριν τις 8 το βράδυ της 24ης Μαΐου, όταν ο 45χρονος, οδηγώντας το αυτοκίνητο που ανήκει στον αδερφό του, πέρασε από την οδό Εθνικής Αντιστάσεως στο Χαλάνδρι, προσπέρασε τη στάση όπου βρισκόταν κόσμος.

Στη συνέχεια, έκανε αναστροφή και μετά στην επιστροφή, έπεσε πάνω στη στάση, τραυματίζοντας σοβαρά στο πόδι μία 46χρονη και ελαφρά άλλες δύο κοπέλες.

Έπειτα, απομακρύνθηκε από το σημείο της παράσυρσης και κατευθύνθηκε μέχρι τη συμβολή των οδών Αγίας Βαρβάρας και Κόδρου, όπου ακινητοποίησε το αυτοκίνητο.

Ο 45χρονος που αυτοτραυματίστηκε στο Χαλάνδρι
Ο 45χρονος που αυτοτραυματίστηκε στο Χαλάνδρι

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που έσπευσαν στο σημείο τον εντόπισαν να φέρει τραύμα στον λαιμό και το στήθος, από τον αυτοτραυματισμό του με μαχαίρι, που βρέθηκε στο όχημα.

Αυτόπτες μάρτυρες έλεγαν ότι όταν βγήκε από το αυτοκίνητο φώναζε «σκοτώστε με»!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πρότυπα και Δημόσια Ωνάσεια Σχολεία: Δείτε τα αποτελέσματα
Σε περίπτωση ύπαρξης ισοβαθμιών οι μαθητές και οι μαθήτριες κατατάσσονται με σειρά επιτυχίας, σύμφωνα με τον τυχαίο αριθμό που τους έχει αποδοθεί κατά τη διαδικασία της ειδικής κλήρωσης που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 24 Απριλίου 2026
προαύλιο σχολείου
Τα βίντεο που «έκαψαν» τους 8 ληστές της Τιθορέας – Με όπλα και μάσκες άρπαζαν τα χρήματα από τις τράπεζες
Ο 30χρονος αρχηγός είχε πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλες τις ληστείες τραπεζών ενώ και οι δύο γυναίκες, η 26χρονη σύντροφός του και η 24χρονη φίλη τους, ήταν ιδιαίτερα ενεργές και κυκλοφορούσαν με πιστόλια
Ληστής
6
Συγκλονίζει η κατάθεση γιατρού για τον μικρό Άγγελο που πέθανε στο Ηράκλειο- «Έκανε έναν αναστεναγμό και έκλεισε τα μάτια»
Οι μάρτυρες μιλούν για αδιαφορία από την πλευρά της μητέρας και τονίζουν μάλιστα ότι αρνήθηκε να το πάρει αγκαλιά για να μπουν στο ασθενοφόρο
Ο μικρός Άγγελος 8
Τουρκική πυραυλάκατος παρενόχλησε το πλοίο Ocean Link ανοικτά της Αστυπάλαιας – Παρενέβη η ελληνική φρεγάτα «Αδρίας»
Το Ocean Linκ είχε ξεκινήσει τις υποθαλάσσιες έρευνες με βάση NAVTEX και επίσης είχε πάρει άδειες από τις ελληνικές αρχές για εργασίες πόντισης καλωδίων οπτικών ινών του ΟΤΕ
Το Ocean Link 115