Κόσμος

Ινδονησία: Κροκόδειλος κατασπάραξε 13χρονο μπροστά στους φίλους του – Δείτε βίντεο ντοκουμέντο

Στο σοκαριστικό βίντεο φαίνεται η στιγμή που ο κροκόδειλος τινάζει το σώμα του μικρού παιδιού και στη συνέχεια το βυθίζει μέσα στο ποτάμι πριν εξαφανιστεί

Σκηνές φρίκης εκτυλίχθηκαν στην Ινδονησία το περασμένο Σάββατο (24.05.2025). Μία οικογένεια θρηνεί το 13χρονο παιδί της, το οποίο σκοτώθηκε από επίθεση κροκόδειλου τη στιγμή που προσπαθούσε να πιάσει την μπάλα του που έπεσε στο ποτάμι.

Το τραγικό συμβάν έγινε στην περιοχή Τζάμπι στην Ινδονησία όταν ο 13χρονος Μουχάμαντ Σιαχπούτρα Αλμάντα έπαιζε μαζί με τους φίλους του σε χωράφι δίπλα από το ποτάμι που κολυμπούσε ο κροκόδειλος. Ενώ το παιδί απολάμβανε το παιχνίδι με την παρέα του, η μπάλα του κύλησε προς το ποτάμι και ο μικρός πλησίασε την όχθη για να την πιάσει.

Δυστυχώς τη στιγμή που το παιδί έσκυψε, ένας κροκόδειλος 4 μέτρων πετάχτηκε από το νερό, τον άρπαξε και τον βύθισε μέσα στο ποτάμι.

Οι κάτοικοι ειδοποίησαν αμέσως τις Αρχές, που έφτασαν στο σημείο και εντόπισαν τον κροκόδειλο ακόμα να κρατά το άψυχο σώμα του παιδιού, λίγο προτού χαθεί και πάλι στα νερά του ποταμού.

Μετά από αρκετές ώρες ερευνών, οι διασώστες βρήκαν εν τέλει την σορό του παιδιού να επιπλέει στο ποτάμι.

Σε βίντεο ντοκουμέντο που δημοσίευσε η Daily Mail, φαίνεται η στιγμή που ο κροκόδειλος έχει αρπάξει το μικρό κορμί του παιδιού και αφού το τινάζει πάνω από την επιφάνεια του νερού στη συνέχεια το παίρνει μαζί του στον βυθό.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο:

Στο σημείο υπήρχαν πολλοί άνθρωποι που ούρλιαζαν από πανικό ζητώντας βοήθεια.

«Ζήτησε από έναν φίλο του να πετάξει την μπάλα στο νερό. Όταν αυτός το έκανε, ο Μουχάμαντ βούτηξε μέσα, αλλά δεν ξαναβγήκε ποτέ στην επιφάνεια. Λίγο μετά, μάρτυρες τον είδαν μέσα στα σαγόνια του κροκόδειλου», ανέφερε η αστυνομία σύμφωνα με το ίδιο μέσο.

Μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί αν ο 13χρονος υπέκυψε στα πολλαπλά τραύματα που του προκάλεσαν τα δόντια του κροκόδειλου ή αν πνίγηκε όσο το άγριο αρπακτικό τον κρατούσε κάτω από το νερό.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ζοέλ Λε Σκουαρνέκ: 20 χρόνια στον πρώην χειρουργό που βίασε και κακοποίησε σεξουαλικά 299 παιδιά στη Γαλλία
Η μέση ηλικία των θυμάτων ήταν τα 11 χρόνια - Τα παιδια κακοποιήθηκαν μετά από αναισθησία ή στην ανάρρωση από το χειρουργείο - Φρίκη από τα προσωπικά ημερολόγια του δράστη
Δίκη για τον Joel Le Scouarnec
4