Ελλάδα

Καλλιθέα: «Μίλησέ μου, σε παρακαλώ άνοιξε τα μάτια σου» ούρλιαζε η θεία της 7χρονης που πέρασε μέσα από τζαμαρία μπαλκονόπορτας

«Χάσαμε το κορίτσι» φώναζε ο παππούς της 7χρονης - Το παιδί έφερε βαρύ τραύμα στην κοιλιακή χώρα και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας διαδραματίστηκαν στην Καλλιθέα μετά το βαρύ τραυματισμό του 7χρονου κοριτσιού που πέρασε μέσα από τζαμαρία μπαλκονόπορτας.

Το 7χρονο κορίτσι είχε επισκεφθεί μαζί με την θεία του, το σπίτι της κουμπάρας της οικογένειας στην Καλλιθέα, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι τώρα συνθήκες, πέρασε μέσα από την τζαμαρία της μπαλκονόπορτας του σπιτιού, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαριά και να καταλήξει λίγο αργότερα στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».

Το παιδί έφερε βαρύ τραύμα στην κοιλιακή χώρα και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών για τουλάχιστον 40 λεπτά, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Αμέσως μετά τον τραυματισμό του σπιτιού στο σπίτι στην Καλλιθέα, επικράτησε πανδαιμόνιο καθώς άπαντες σοκαρίστηκαν από τον τραυματισμό του κοριτσιού.

Τραγική φιγούρα η θεία του, η οποία του φώναζε σπαρακτικά «μίλησέ μου, σε παρακαλώ άνοιξε τα μάτια σου», κατά την μεταφορά του άτυχου κοριτσιού με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έσπευσε άμεσα στο σημείο.

 

Μάλιστα υπήρξε και συνδρομή της αστυνομίας που άνοιξε τον δρόμο για να μεταφερθεί το παιδί άμεσα στο νοσοκομείο, όπου και κατέληξε.

 

Για την υπόθεση συνελήφθη η 37χρονη θεία του κοριτσιού, εις βάρος της οποίας σχηματίστηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

«Χάσαμε το κορίτσι» φώναζε ο παππούς

Βλέπω τον παππού του και μου είπε πως το παιδί πήγε στο Παίδων και δεν άντεξε. Πάει σπίτι του τώρα να μιλήσει με την γιαγιά. Πως θα το αντιμετωπίσουν οι άνθρωποι το θέμα;

«Χάσαμε το κορίτσι» φώναζε ο παππούς, τον πήρα μια αγκαλιά. Το παιδί πήγαινε πρώτη δημοτικού και το ξέραμε από μωρό. Ένα αγγελούδι ήταν, ένα χαρούμενο παιδί.

Η οικογένεια είναι πολύ αγαπητή».

«Ακούστηκε έντονος θόρυβος από τζάμι που σπάει»

Το μεσημέρι ακούσαμε θόρυβο από τζάμι που σπάσει και στη συνέχεια σπαρακτικές στιγμές. Θεώρησαν καλό να πάρω το ΕΚΑΒ και την αστυνομία Σε λίγο ενεργοποιήθηκε όλη η γειτονιά. Από ότι μάθαμε το παιδί είχε σχιστεί στην κοιλιά.

Πέρασε ο παππούς και ήταν απαρηγόρητος. Πήγε να περάσει να βγάλει τα σκουπίδια και ήταν η τζαμαρία κλειστή, δεν την είδε. Το αποτέλεσμα ήταν τραγικό. Κρίμα γιατί τα παιδιά ήταν φίλοι και γείτονες.

Η οικογένεια έχει ένα κοριτσάκι πιο μικρό».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο ανιψιός του 68χρονου συναντήθηκε με τον συνεργό λίγες μέρες πριν τη διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα - Νέα βίντεο ντοκουμέντα για το φονικό
Οι αντιφάσεις στις απολογίες των 22χρονων φερόμενων δραστών, η σχέσεις του 68χρονου με τον ανιψιό του που επέζησε του φονικού και τα πιθανά σενάρια για την διπλή δολοφονία στο κάμπινγκ
Φοινικούντα
Fake news για τον νέο ΚΟΚ καταγγέλλει το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών – «Δεν απαγορεύεται ο καφές, το νερό και τα χοντρά μπουφάν»
«Καμία από τις παραπάνω ενέργειες δεν επισύρει πρόστιμο, εφόσον δεν παραβιάζονται οι βασικοί κανόνες ασφαλούς οδήγησης» ξεκαθαρίζει το υπουργείο
Έλεγχος από αστυνομικούς της Τροχαίας 23