Κόσμος

Ο Έλον Μασκ τηλεφώνησε στον Ντόναλντ Τραμπ προτού δηλώσει «μεταμέλεια» για τα όσα τον κατηγόρησε

«Ο πρόεδρος είδε την ανάρτηση που έκανε ο Έλον σήμερα το πρωί και είναι ευγνώμων», είπε η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Κάρολαϊν Λέβιτ

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δηλώνει «ευγνώμων» για τη μεταμέλεια που εξέφρασε ο Έλον Μασκ, ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου και το «επεισόδιο» μεταξύ τους θεωρείται λήξαν.

Ο Έλον Μασκ παραδέχθηκε πως το «παρατράβηξε» στην κριτική του εναντίον του μέχρι πρότινος στενού συμμάχου του και προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και εμφανίστηκε μεταμελημένος για τα όσα είπε.

«Ο πρόεδρος είδε την ανάρτηση που έκανε ο Έλον σήμερα το πρωί και είναι ευγνώμων», είπε η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Κάρολαϊν Λέβιτ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων.

Η εκπρόσωπος διευκρίνισε ότι η κυβέρνηση Τραμπ δεν είχε ξεκινήσει να επανεξετάζει κάποια από τις πολλές συμβάσεις που έχουν συνάψει οι εταιρείες του Μασκ με το ομοσπονδιακό κράτος.

Σύμφωνα με την εφημερίδα New York Times, που επικαλείται τρεις πηγές, ο Τραμπ δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από τον Μασκ αργά το βράδυ της Δευτέρας και στη συνέχεια ο δισεκατομμυριούχος δήλωσε μετανιωμένος για κάποιες από τις αναρτήσεις που έκανε την περασμένη εβδομάδα. Δεν διευκρίνισε ωστόσο σε ποιες αναρτήσεις αναφερόταν.


Μετά τη «μεταμέλεια» του Μασκ, ο Τραμπ είπε στην εφημερίδα New York Post: «Νομίζω ότι είναι πολύ καλό που το έκανε αυτό».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τραμπ: Ο νέος ανώτατος ηγέτης του Ιράν μου ζήτησε κατάπαυση του πυρός
«Θα το εξετάσουμε όταν το Στενό του Ορμούζ είναι ανοιχτό, ελεύθερο και ασφαλές. Μέχρι τότε, θα καταστρέψουμε το Ιράν ή, όπως λένε, θα το στείλουμε πίσω στη Λίθινη Εποχή» έγραψε στο Truth Social - Δηλώσεις στο Reuters
Ντόναλντ Τραμπ
Ανανεώθηκε πριν 1 ώρα
15
Οι Φρουροί της Επανάστασης μπλοκάρουν τον πρόεδρο του Ιράν Μασούντ Πεζεσκιάν - Στρατιωτικός κλοιός γύρω από τον Μοτζτάμπα Χαμενεΐ
Πληροφορίες του Iran International, αναφέρουν ότι οι Φρουροί κρατούν απομονωμένο τον Μοτζτάμπα Χαμενεΐ, μπλοκάρουν διορισμούς και ασκούν de facto εξουσία
Ιρανοί Φρουροί της Επανάστασης
Η KitKat έφτιαξε tracker για να βρει τις 413.793 κλεμένες σοκολάτες και ζητάει τη βοήθεια του κόσμου
«Πραγματικά θέλουμε να μάθουμε πού έχουν καταλήξει. Γι’ αυτό δημιουργήσαμε έναν Tracker Κλεμμένων KitKat, που σας επιτρέπει να ελέγξετε αν το KitKat σας προέρχεται από την παρτίδα που αγνοείται»
KitKat
«Φτιάξαμε ομάδα 35 χωρών για ενίσχυση της ασφάλειας της ναυσιπλοΐας στον Κόλπο» τόνισε ο Κιρ Στάρμερ
Και υπογράμμισε ότι η συνεργασία με συμμάχους στοχεύει στην αποκλιμάκωση των εντάσεων και στη διατήρηση της ελευθερίας μετακίνησης πλοίων σε στρατηγικούς θαλάσσιους διαδρόμους
Ο Κιρ Στάρμερ