Αθλητικά

Ο Γουάιλερ – Μπαμπ που απασχόλησε τον Ολυμπιακό υπέγραψε στην Εφές Αναντολού

Ο καλύτερος αμυντικός της φετινής Euroleague συνεχίζει στην τουρκική ομάδα

Στην Τουρκία και συγκεκριμένα στην Εφές Αναντολού θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νικ Γουάιλερ-Μπαμπ, με τους Τούρκους να πληρώνουν το buy-out στην Μπάγερν Μονάχου και να τον κάνουν δικό τους.

Ο Νικ Γουάιλερ-Μπαμπ πραγματοποίησε μία εξαιρετική σεζόν με την Μπάγερν Μονάχου στην Euroleague και αναδείχθηκε κορυφαίος αμυντικός της διοργάνωσης.

Η Μονακό του Βασίλη Σπανούλη “έτρεξε” να τον αποκτήσει, αλλά η υπόθεση “ναυάγησε”, με τον Ολυμπιακό να μπαίνει στο κόλπο, παρακολουθώντας την περίπτωση του.

Τελικά, ο έμπειρος γκαρντ προτίμησε την Εφές Αναντολού, η οποία πλήρωσε το buy out στην Μπάγερν Μονάχου και τον “έκλεισε”. 

Ο Γουάιλερ-Μπαμπ αγωνίστηκε σε 34 παιχνίδια στη φετινή Euroleague, ξεκινώντας σε όλα στη βασική πεντάδα και μέτρησε 8.2 πόντους (43/5% στο τρίποντο), 4.1 ριμπάουντ, 4.9 ασίστ και 1.5 κλέψιμο κατά μέσο όρο ανά 26’20” συμμετοχής. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Χαποέλ Ιερουσαλήμ: «Υποστηρίζουμε σθεναρά τη διεξαγωγή του 3ου τελικού με τη Μακάμπι Tελ Αβιβ»
Στη Μέση Ανατολή ηχούν οι σειρήνες του πολέμου, με τη σύρραξη ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν να έχει προκαλεί παγκόσμια ανησυχία, αλλά η Χάποελ Ιερουσαλήμ θέλει να παίξει μπάσκετ
Στιγμιότυπο, από χτύπημα ρουκέτας σε σημείο του Τελ Αβίβ (ΦΩΤΟ REUTERS