Κόσμος

Της κολάσεως σε πτήση με προορισμό την Ίμπιζα – Νταής προκαλούσε σε καβγά, μεθυσμένοι έκαναν εμετό παντού

Το χάος ξέσπασε όσο οι επιβάτες ανέμεναν την απογείωση του αεροσκάφους

Αξέχαστη θα μείνει σε όσους επέλεξαν την πτήση LS1181 της Jet2 από το Μπέρμιγχαμ με προορισμό την Ίμπιζα, την περασμένη Παρασκευή (13.06.2025), καθώς ένας «ζωηρός» επιβάτης προκάλεσε το απόλυτο χάος.

Βρετανός συνελήφθη ενώ προσπαθούσε να προκαλέσει σε διαμάχη έναν άλλο επιβάτη, σε μια πτήση που χαρακτηρίστηκε «πτήση από την κόλαση» προς την Ίμπιζα.

Ο καβγάς ξέσπασε όσο οι επιβάτες ανέμεναν την απογείωση του αεροσκάφους, μιας και ο πιλότος ανακοίνωσε καθυστέρηση για περίπου δυόμισι ώρες.

Η πτήση είχε αρχικά προγραμματιστεί να αναχωρήσει στις 6.15 μ.μ., αλλά οι ταξιδιώτες επιβιβάστηκαν πολύ μετά τις 7, για να τους ανακοινωθεί τελικά ότι θα υπήρχε περαιτέρω καθυστέρηση.

Ένας επιβάτης που ήταν μάρτυρας του περιστατικού λέει ότι ήταν εκείνη τη στιγμή που η πτήση άρχισε να γίνεται «άγρια».

Σε βίντεο που ανέβασε στο TikTok ο CJ Edwards, ο επιβάτης, ο οποίος φαίνεται να φοράει πράσινο ρούχο, αποφάσισε να πιει ένα μπουκάλι βότκα σε «10 δευτερόλεπτα», με αποτέλεσμα να φωνάζει αργότερα στους αεροσυνοδούς.

Στο βίντεο φαίνεται επίσης να πετάει ρούχα σε έναν άλλο επιβάτη, γεγονός που αύξησε την ένταση πριν παρέμβουν άλλοι επιβάτες.

«Έπιναν και έκαναν τα πάντα, και αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν ήταν μόνο αυτός.

Συνέβαιναν πολλά πράγματα. Υπήρξε καβγάς στο αεροπλάνο, κάποιος χτυπήθηκε, κάποιος έκανε εμετό στους διαδρόμους. Ο φίλος μου ξέρασε στο παπούτσι του. Περνούσαν ποτά ο ένας στον άλλο».

Το αεροπλάνο τελικά απογειώθηκε – σύμφωνα με τα αρχεία πτήσης στις 8.44 μ.μ. – αλλά ότι υπήρχαν έντονες αναταράξεις.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Οι πρώτες εικόνες από την επίθεση του Ισραήλ στην πόλη της Γάζας - Πάνοπλοι στρατιώτες και άρματα μάχης στα συντρίμμια βομβαρδισμένων κτιρίων
Σύμφωνα με τις IDF, η Πολεμική Αεροπορία και το Πυροβολικό του Ισραήλ έχει βομβαρδίσει «περισσότερους από 150 τρομοκρατικούς στόχους» σε όλη την πόλη της Γάζας τα τελευταία 24ωρα
Ισραηλινοί στρατιώτες στην πόλη της Γάζας
4
Μαντλίν ΜακΚάν: Αποφυλακίστηκε ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνισή της
Σύμφωνα με το BBC ο 48χρονος Κρίστιαν Μπρίκνερ είναι από σήμερα ελεύθερος και θα φορά βραχιολάκι - Ο 48χρονος Γερμανός είχε καταδικαστεί για τον βιασμό ηλικιωμένης και αρνείται κάθε εμπλοκή με την υπόθεση ΜακΚάν
Ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση της Μαντλίν ΜακΚάν, Κρίστιαν Μπρίκνερ