Ελλάδα

Βαρυμπόμπη: Καρέ καρέ η στιγμή που 4 κουκουλοφόροι εισβάλλουν σε σπίτι – Άρπαξαν ολόκληρο συρτάρι και εξαφανίστηκαν

Οι κάτοικοι στην Βαρυμπόμπη κινητοποιήθηκαν και δημιούργησαν ομαδική συνομιλία στα social media για να ενημερώνουν ο ένας τον άλλο για ύποπτα άτομα στην περιοχή

Μία απίστευτη ληστεία σημειώθηκε σε σπίτι στη Βαρυμπόμπη, με κάμερες ασφαλείας να καταγράφουν την δράση τεσσάρων κουκουλοφόρων που «μπούκαραν» μέσα και άρπαξαν ό,τι βρήκαν.

Σε συνεχή επικοινωνία μεταξύ τους φαίνεται πως είναι οι κάτοικοι της Βαρυμπόμπης, αφού τα «χτυπήματα» ληστείας όλο και αυξάνονται. Βίντεο ντοκουμέντο που δημοσιοποίησε το Mega, κατέγραψε τη στιγμή που 4 κουκουλοφόροι έχουν εισβάλει σε σπίτι στην περιοχή.

Ο συναγερμός του σπιτιού μπορεί να ενεργοποιήθηκε, ωστόσο δεν πτόησε τους ληστές, οι οποίοι με γρήγορες κινήσεις άδειασαν όλα τα συρτάρια ενός δωματίου και τοποθέτησαν την λεία τους μέσα σε μαξιλαροθήκες.

Στα πλάνα φαίνονται να δίνουν εντολές ο ένας στον άλλον για να βιαστούν. Πριν αποχωρήσουν με τα κλοπιμαία, φαίνονται να ρίχνουν μια τελευταία ματιά μήπως άφησαν κάποιο αντικείμενο αξίας ενώ φεύγοντας, πήραν μαζί τους ακόμη και ένα ολόκληρο συρτάρι.

«Είχαμε πάει σουπερμάρκετ με την οικογένεια Και την ώρα που εμείς πήγαμε μπήκε μας πήρε τα πάντα. Εμείς γυρίσαμε μετά από μισή ώρα δηλαδή μέσα σε μισή ώρα δεν είχε μείνει στο σπίτι μας τίποτα», ανέφερε το θύμα της διάρρηξης.

Μετά τα αλλεπάλληλα χτυπήματα των διαρρηκτών οι κάτοικοι στην Βαρυμπόμπη κινητοποιήθηκαν μέσω της ομαδικής συνομιλίας στα social media και ενημερώνουν για ύποπτα άτομα στην περιοχή τους.

Σε άλλο βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται και η στιγμή όπου ένας άλλος διαρρήκτης μόλις αντιλαμβάνεται ότι οι κινήσεις του καταγράφονται από κάμερες ασφαλείας εξαφανίζεται από το παράθυρο που μόλις λίγα λεπτά νωρίτερα είχε παραβιάσει.

Οι κάτοικοι έχουν ζητήσει από τις αρχές να αυξηθούν οι περιπολίες στην περιοχή τους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καταδίκη 35χρονου stalker μίας 26χρονης στη Θεσσαλονίκη - Είχε φτάσει στο σημείο να μετακομίσει από άλλη πόλη
Παρά τις επανειλημμένες απορρίψεις και τα «μπλοκαρίσματα» σε όλες τις διαδικτυακές εφαρμογές, ζητούσε επίμονα ανταπόκριση εκφράζοντας επιθυμία για σχέση -ακόμη και για γάμο
iStock
Το απειλητικό σημείωμα και το βίντεο ντοκουμέντο με τη σύλληψη του 89χρονου: «Είδα τον διάβολο, θα δείτε τι θα πάθετε»
Το σημείωμα που άφησε ο 89χρονος πριν ανοίξει πυρ σε Εφετείο και ΕΦΚΑ και τελικά συλληφθεί οπλισμένος στην Πάτρα - Ο ηλικιωμένος είχε λάβει άδεια οπλοφορίας το 2018
Ο 89χρονος που πυροβόλησε σε ΕΦΚΑ και Εφετείο
11
Πυροβολισμοί σε ΕΦΚΑ και Εφετείο: Η επίθεση που σχεδίαζε ο 89χρονος για 1 χρόνο και η απόδραση στην Ιταλία – Έπαιρνε σύνταξη 2600 δολαρίων από τις ΗΠΑ
Στον 89χρονο, είχε γίνει εμμονή το γεγονός οτι δεν έβγαζε σύνταξη απο το ελληνικό κράτος, δεν μπορούσε να αποδεχθεί αυτή την κατάσταση και θεωρούσε συνυπεύθυνη και την ελληνική Δικαιοσύνη
Φωτογραφία ντοκουμέντο από τη σύλληψη του 89χρονου στην Πάτρα 36