Αθλητικά

Ο Τάσος Δώνης χάνει τον πρώτο αγώνα του Άρη με την Αράζ

Ο Έλληνας επιθετικός δεν θα πάει στο Αζερμπαϊτζάν, στον αγώνα των δυο ομάδων στα προκριματικά του Conference League

Τις υπηρεσίες του Τάσου Δώνη στο πρώτο -εκτός έδρας- ματς με την Αράζ θα στερηθεί ο Άρης. Ο Έλληνας επιθετικός αποχώρησε από το φιλικό παιχνίδι με την Ανόρθωση -λόγω ενός τραυματισμού- λίγα λεπτά μετά το γκολ που πέτυχε.

Ο Τάσος Δώνης έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις την Παρασκευή (18.07.2025) και διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί διάταση έσω πλαγίου συνδέσμου στο αριστερό γόνατο, κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει τον συγκεκριμένο ευρωπαϊκό αγώνα του Άρη (24.07.2025, 19:00, Newsit.gr). Τις επόμενες ημέρες θα γίνει επαναξιολόγηση της κατάστασης.

Το όνομά του θα παραμείνει στη λίστα των παικτών που θα μπορεί να χρησιμοποιήσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης καθώς θα μπορέσει να παίξει στο δεύτερο ματς.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα