Κόσμος

Επίθεση Τραμπ στους Δημοκρατικούς για την υπόθεση Επστάιν: «Τίποτα δεν είναι αρκετό για τους τρελούς της αριστεράς»

«Η δημοσιοποίηση περισσότερων εγγράφων της υπόθεσης Επστάιν ίσως να μην τους ικανοποιήσει όλους» είπε ο Αμερικανός πρόεδρος

Στην απόφασή του να δημοσιοποιηθούν τα έγγραφα της δικαστικής υπόθεσης του Τζέφρι Επστάιν, αναφέρθηκε σήμερα (19.07.2025) ο Ντόναλντ Τραμπ με ανάρτηση που έκανε στο Truth Social.

Ειδικότερα, ο Τραμπ έδωσε χθες (18.07.2025) εντολή στο υπουργείο Δικαιοσύνης να δώσει στην δημοσιότητα επιπλέον έγγραφα για την πολύκροτη υπόθεση του Τζέφρι Επστάιν, ο οποίος είχε καταδικαστεί για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών.

Μάλιστα, ο Αμερικανός πρόεδρος μίλησε για «απάτη που συνεχίζεται από τους Δημοκρατικούς, πρέπει να σταματήσει αμέσως!».

Στο πλαίσιο αυτό, ο Τραμπ υποστήριξε σήμερα Σάββατο (19.07.2025) ότι η δημοσιοποίηση περισσότερων εγγράφων της συγκεκριμένης δικαστικής υπόθεσης ίσως να μην τους ικανοποιήσει όλους, αναφερόμενος στους Δημοκρατικούς.

«Ζήτησα από το Υπουργείο Δικαιοσύνης να δημοσιοποιήσει όλες τις καταθέσεις του Μεγάλου Δικαστηρίου σχετικά με τον Τζέφρι Επστάιν, με την επιφύλαξη της έγκρισης του δικαστηρίου», είπε ο ίδιος.

Έπειτα συνέχισε: «Ακόμη και αν το δικαστήριο δώσει την πλήρη και αμετάκλητη έγκρισή του, τίποτα δεν θα είναι αρκετό για τους ταραχοποιούς και τους ριζοσπάστες τρελούς της αριστεράς που υποβάλλουν το αίτημα. Πάντα θα θέλουν περισσότερα, περισσότερα, περισσότερα. Ας κάνουμε την Αμερική Μεγάλη Ξανά!».

Υπενθυμίζεται επίσης ότι ο Αμερικανός πρόεδρος κατέθεσε την Παρασκευή (18.07.2025) σε ομοσπονδιακό δικαστήριο του Μαϊάμι μήνυση για δυσφήμηση κατά των Dow Jones, News Corp, του μεγιστάνα των ΜΜΕ, Ρούπερτ Μέρντοχ, αλλά και δύο δημοσιογράφων της εφημερίδας Wall Street Journal (WSJ), αξιώνοντας αποζημίωση ύψους 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Η μήνυση αφορά δημοσίευμα της Wall Street Journal σχετικά με επιστολή που φέρεται να έστειλε το 2003 ο Τραμπ στον Τζέφρι Έπστιν με αφορμή τα 50ά του γενέθλια και περιελάμβανε σκίτσο με σεξουαλικά υπονοούμενα, υποδηλώνοντας μια προσωπική σχέση μεταξύ των δύο ανδρών.

Σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Truth Social, ο Αμερικανός πρόεδρος ξιφουλκεί κατά μέσων μαζικής ενημέρωσης που, όπως λέει, επιδίδονται σε εκστρατεία «fake news».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Έλληνας ο σέρφερ που έχασε τη ζωή του μετά από επίθεση καρχαρία στην Αυστραλία
Τον Μερκούρη Ψυλλάκη και τον αδελφό του, όπως αναφέρουν αυστραλιανά μέσα τους γνώριζαν «σχεδόν όλοι» στο Dee Why, χαρακτηρίζοντάς τον ως έναν ζεστό και φιλόξενο άνθρωπο που ήταν πάντα στην παραλία
Ο ομογενής Mercury Psillakis που έχασε τη ζωή του από επίθεση καρχαρία στην Αυστραλία
Politico: Το «κόλπο» της Μαρίν Λε Πεν για να συμμετάσχει στις γαλλικές εκλογές μέσω Συνταγματικού Δικαστηρίου
Η αρχηγός της γαλλικής ακροδεξιάς δεν μπορεί να συμμετάσχει σε εκλογική αναμέτρηση λόγω καταδίκης για υπεξαίρεση δημόσιου χρήματος, αλλά η ίδια παραμένει απτόητη
Η Μαρίν Λε Πεν 2
Αραβικός Σύνδεσμος: Παλαιστινιακό κράτος και τερματισμός ισραηλινής κατοχής θα φέρουν ειρήνη στη Μέση Ανατολή
Οι αραβικές χώρες καταδίκασαν το Ισραήλ για «εχθρικές ενέργειες» επειδή «διατυπώνει έμμεσες απειλές για την κατάληψη ή την προσάρτηση περισσότερων εδαφών»
Ισραηλινό πλήγμα στη Γάζα 1