Lifestyle

Τζόυς Ευείδη: «Είμαι χάλια στις διαπραγματεύσεις»

«Αν ήμουν καλή στις διαπραγματεύσεις, σίγουρα θα πληρωνόμουν καλύτερα», είπε η Τζόυς Ευείδη.

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα Αργά» ήταν χθες Τετάρτη (23/7/2025) η Τζόυς Ευείδη, η οποία έδωσε συνέντευξη με την Αθηναϊδα Νέγκα μιλώντας για όλα τα θέματα. Η γνωστή ηθοποιός απάντησε, με τον δικό της μοναδικό τρόπο, και για τα οικονομικά της.

Μιλώντας για την σχέση της με τα χρήματα παραδέχεται ότι δεν είναι καθόλου καλή σε ότι έχει να κάνει με τους αριθμούς αφού άμα θέλει να κάνει μια δουλειά δεν θα δώσει τόση σημασία στα χρήματα, ή απλά θα πει ναι σε όποιο ποσό της προτείνουν.

«Εγώ, άστο καλύτερα, για κλωτσιές… Αν είναι να δώσω συμβουλές, θα τους καταστρέψω όλους. Όποιος έρχεται και με ρωτάει, του λέω “εμένα βρήκες; Την έβαψες”. Είμαι χάλια στις διαπραγματεύσεις και γενικά σε ότι έχει αριθμούς. Αν ήμουν καλή στις διαπραγματεύσεις, σίγουρα θα πληρωνόμουν καλύτερα. Αν εγώ θέλω να κάνω τη δουλειά, εδώ γράφει μαλ…ας, τέλος!», είπε η Τζόυς Ευείδη.

Η πασίγνωστη ηθοποιός, Τζόυς Ευείδη, συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις ερμηνείες της αλλά και τις ατάκες της!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
BAFTA: Η μαύρη κωμωδία «Μια μάχη μετά την άλλη» κέρδισε τα βραβεία καλύτερης ταινίας και σκηνοθεσίας
Το βραβείο πρώτου ανδρικού ρόλου απονεμήθηκε στον Ρόμπερτ Αραμάγιο για την ερμηνεία του στην ταινία «I swear» και η Τζέσι Μπάκλεϊ κέρδισε το βραβείο καλύτερης γυναικείας ερμηνείας για την ταινία «Hamnet»
Ο σκηνοθέτης Paul Thomas Anderson και οι ηθοποιοί Leonardo DiCaprio, Benicio Del Toro, Teyana Taylor, Chase Infiniti ποζάρουν με τα βραβεία Καλύτερης Ταινίας, Καλύτερου Σκηνοθέτη και Καλύτερου Διασκευασμένου Σεναρίου για την ταινία «One Battle After Another» στα Βραβεία της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου και Τηλεόρασης (BAFTA) 2026