Ελλάδα

Η Ζέττα Μακρή απάντησε στον Αχιλλέα Μπέο: «Βοσκοπούλα είμαι, επιδότηση από τον ΟΠΕΚΕΠΕ δεν πήρα»

Η βουλευτής Μαγνησίας συνεχίζει την αντιπαράθεσή της με τον δήμαρχο Βόλου

Με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram επέλεξε να απαντήσει η Ζέττα Μακρή στη φραστική επίθεση που δέχτηκε από τον δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο κατά την πρόσφατη επίσκεψή τους στο 8ο Γυμνάσιο-Λύκειο, μαζί με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Χρίστο Δήμα.

«Όλοι γνωρίζουν ότι υπεύθυνος για την σχολική στέγη είναι ο Δήμος. Το αγνοεί στην τρίτη του θητεία ο Αχιλλέας Μπέος! Βοσκοπούλα είμαι! Επιδότηση για βοσκοτόπια ούτε ζήτησα ούτε πήρα!», σχολίασε  σκωπτικά η βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ, Ζέττα Μακρή.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zetta M. Makri (@zettamakri)

 

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα τη Δευτέρα (28.07.2025), ο Αχιλλέας Μπέος αναφερόμενος στο πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου» για την αναβάθμιση των σχολείων είπε απευθυνόμενος στον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Χρίστο Δήμα:

«Υπουργέ μου, να κάνετε και 2-3 καινούργια σχολεία γιατί έχουμε μείνει… επί ημερών της κυρίας Μακρή που μας γέμισε κοντέινερ στον Βόλο. Να κάνουμε μερικά καινούργια κτίρια που τα έχουμε ανάγκη».

Συνέχισε λέγοντας ότι «δίχτυα στις μπασκέτες θα βάλει η Μακρή από τα λεφτά που πήρε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ», ενώ την προκάλεσε «να εξηγήσει στον κόσμο αν είναι βοσκοπούλα ή όχι».

Η Ζέττα Μακρή, όπως μετέδωσε το gegonota.news, ακούστηκε να λέει:

«Δεν μας παρατάς… Σέβομαι τον Δήμα, αλλιώς…» και δεν έδωσε συνέχεια. Το έκανε, όμως λίγες ώρες αργότερα με την ανάρτησή της στο Instagram.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα