Ελλάδα

Βλάβη στον καταπέλτη για το πλοίο Hellenic Highspeed στην Αμοργό

Το πλοίο απέπλευσε λίγο πριν από τις 9 το βράδυ από τα Κατάπολα Αμοργού για Νάξο - Πάρο - Πειραιά

Μηχανική βλάβη σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (02.08.2025) στο επιβατηγό πλοίο «Hellenic Highspeed», που εκτελούσε το δρομολόγιο από την Αμοργό με προορισμό Νάξο, Πάρο και Πειραιά.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το πλοίο «Hellenic Highspeed» που αναχώρησε στις 4:05 μ.μ. επέστρεψε στην Αμοργό όπου αποβίβασε επιβάτες και αυτοκίνητα, με όση ταλαιπωρία συνεπάγεται η καθυστέρηση μέχρι την επανεπιβίβασή τους για να καταλήξουν στους προορισμούς τους.

Οι Αρχές βρίσκονταν σε επιφυλακή με στόχο να πραγματοποιηθεί με ασφάλεια η αποβίβαση επιβατών και οχημάτων.

Οι επιβάτες που ήταν να επιβιβαστούν από τη Νάξο και την Πάρο προωθήθηκαν με άλλα πλοία στον προορισμό τους.

Στο «Hellenic Highspeed» επέβαιναν 39 επιβάτες, 11 Ι.Χ., 2 δίκυκλα και 29 άτομα πλήρωμα.

Το πλοίο απέπλευσε λίγο πριν από τις 9 το βράδυ από τα Κατάπολα Αμοργού για Νάξο – Πάρο – Πειραιά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Το παιδί προσπαθούσε να πάει στη μητέρα, ενώ εκείνη το έσπρωχνε στα βαθιά, λέει ο Καλλιακμάνης για την υπόθεση του Παλαιού Φαλήρου
Η μητέρα του 3χρονου παιδιού ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη - Ο Καλλιακμάνης αμφισβητεί το σενάριο του ατυχήματος που παρουσιάζει η Αλγερινή μητέρα
Η 32χρονη μητέρα
34
Τελευταία «ευκαιρία» για τους αιώνιους φοιτητές: Τι προβλέπει η νέα ρύθμιση του υπουργείου Παιδείας
Η νέα ρύθμιση «διασφαλίζει ότι όσοι έχουν προχωρήσει σημαντικά τις σπουδές τους, έχουν ευκαιρία να τις ολοκληρώσουν» και τη χαρακτήρισε «ρεαλιστική, ενισχυτική και παιδαγωγικά συνεπή»
Έδρανα πανεπιστημίου 4