Media

Συγκινημένη η Κατερίνα Καραβάτου υποδέχτηκε τον Κρατερό Κατσούλη στην εκπομπή της: «Αυτό που θα γίνει δεν το έχω ξανακάνει»

«Τώρα υποδέχομαι το νέο δίδυμο του πρωινού της δημόσιας τηλεόρασης, την κυρία Μαρία Ηλιάκη και τον κύριο Κρατερό Κατσούλη», το θερμό καλωσόρισμα από την Κατερίνα Καραβάτου
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τον Κρατερό Κατσούλη και τη Μαρία Ηλιάκη υποδέχθηκε η Κατερίνα Καραβάτου στο πλατό της εκπομπής «Καλοκαίρι Παρέα» την Παρασκευή (29.08.2025). Αφορμή, η νέα πρωινή εκπομπή που θα παρουσιάσουν οι δύο καλεσμένοι στην ΕΡΤ.

Η Κατερίνα Καραβάτου λίγο πριν υποδεχθεί στο πλατό τον πρώην σύζυγό της, Κρατερό Κατσούλη πήρε τον λόγο και είπε:

«Αυτό που θα γίνει τώρα δεν το έχω ξανακάνει. Επιπλέον, δεν πίστευα ότι θα το έκανα κάποια στιγμή γιατί η τελευταία φορά που θα το έκανα ήταν όταν ήμασταν στη Φωλιά των Κου Κου, όπου εγώ και ο Κρατερός παίρναμε συνέντευξη από τη Μαρία Ηλιάκη. Τώρα υποδέχομαι το νέο δίδυμο του πρωινού της δημόσιας τηλεόρασης, την κυρία Μαρία Ηλιάκη και τον κύριο Κρατερό Κατσούλη».

 

Αφού ο Κρατερός Κατσούλης και η Μαρία Ηλιάκη μπήκαν στο πλατό, η παρουσιάστρια είπε: «Λίγο πριν καθίσουμε. Κρατερέ, θα σου πάρω συνέντευξη;».

«Νομίζω ότι καιρός είναι», τής απάντησε ο ηθοποιός και παρουσιαστής της ΕΡΤ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Όταν ο Σταύρος Φλώρος που ακρωτηριάστηκε φώναξε «Τηλέμαχος» μετά από νίκη σε αγώνισμα στο Survivor - Η ιστορία με τον 15χρονο που «χάθηκε» στην Καβάλα
Ο Σταύρος Φλώρος κατάγεται από την Μεσορόπη Καβάλας και συντοπίτης του ήταν ο 15χρονος Τηλέμαχος Τσιμιρίκας που σκοτώθηκε στην προσπάθειά του να σώσει τα αδέρφια του από το φλεγόμενο σπίτι τους
Σταύρος Φλώρος