Ελλάδα

Θύμα επίθεσης δημοτικός υπάλληλος στη Θεσσαλονίκη – Τον χτύπησε 34χρονος επειδή έκοψε δέντρο

Ο 34χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη

Ένα μικρό δέντρο ήταν η αφορμή ξυλοδαρμού ενός δημοτικού υπαλλήλου στη Θεσσαλονίκη. Ο 61χρονος εργαζόμενος δέχθηκε άγρια χτυπήματα όταν 34χρονος συνειδητοποίησε πως είχε κοπεί το δεντράκι που είχε φυτέψει.

Ο άγριος ξυλοδαρμός έγινε το πρωί της Δευτέρας (08.09.2025) στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης. Όπως κατήγγειλε ο δημοτικός υπάλληλος, την ώρα που έκοβε δέντρα, ο 34χρονος ξεκίνησε να του φωνάζει μέχρι που εν τέλει δέχθηκε μπουνιά. Ο 34χρονος προκάλεσε φθορές και στο χορτοκοπτικό μηχάνημα.
 
Ο 34χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη, βία κατά υπαλλήλων και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, με την οποία οδηγείται στον εισαγγελέα πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Νέα κατολίσθηση έκλεισε την παλαιά εθνική οδό Άρτας – Αμφιλοχίας – Αποκομμένη οδικώς η Ήπειρος
Μετά το κλείσιμο της Ιόνιας Οδού λόγω κατολίσθησης και με τη νέα κατολίσθηση, η Ήπειρος έχει ουσιαστικά αποκοπεί στα δύο από την υπόλοιπη Ελλάδα, την ώρα που οι έντονες βροχοπτώσεις συνεχίζονται σε όλη τη Δυτική Ελλάδα
Κατολίσθηση στην παλιά εθνική οδό Αμφιλοχίας - Άρτας
Ο Παύλος ντε Γκρες απαντά για το ενδεχόμενο δημιουργίας κόμματος: «Θέλω να προσφέρω στην χώρα μου, πολλά περνούν από το μυαλό μου»
«Είναι στο αίμα μου η πολιτική αλλά δεν είμαι πολιτικός», τόνισε - Τι είπε για τη σχέση του με τη Μαρί Σαντάλ και τα προβλήματα που καλείται να λύσει η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη
Παύλος Ντε Γκρες