Ελλάδα

Ηράκλειο: Προβλήματα από την κακοκαιρία – «Ποτάμια» οι δρόμοι στη Βιάννο και στον Τσούτσουρα

Η βροχή στην Βιάννο παρέσυρε χώματα, φερτά υλικά και ό,τι βρέθηκε μπροστά στο ορμητικό νερό - Πλημμύρισαν οι δρόμοι και στον Τσούτσουρα

Σε ποτάμια μετατράπηκαν οι δρόμοι στην Κρήτη καθώς η πρώτη κακοκαιρία του φθινοπώρου έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα στο νησί.

Συνεργεία της Περιφέρειας Κρήτης αλλά και δήμων επιχειρούν σε περιοχές της Βιάννου, όπως και στον δήμο Φαιστού, που καταγράφηκαν κατολισθήσεις και πλημμυρικά φαινόμενα από την κακοκαιρία.

Αν και δεν έχουν αποκλειστεί δρόμοι, οι εργασίες απομάκρυνσης φερτών υλικών συνεχίζονται μέχρι και αυτή την ώρα στον δρόμο από Μάρθα για Βιάννο, όπως και στο παραλιακό μέτωπο από τον Ξερόκαμπο μέχρι τα Λατόμια, με τον δήμαρχο της περιοχής Παύλο Μπαριτάκη να κάνει έκκληση για προσοχή προς τους κατοίκους που θέλουν να μετακινηθούν.

Η βροχή στην Βιαννό παρέσυρε χώματα, φερτά υλικά και ό,τι βρέθηκε μπροστά στο ορμητικό νερό.

Την ίδια ώρα εικόνες με πλημμυρισμένους δρόμους είχαμε και στον Τσούτσουρα μετά την έντονη βροχόπτωση που σημειώθηκε τις τελευταίες ώρες.

Η περιοχή “πνίγηκε” από μεγάλο όγκο νερού που έπεσε και κατέληξε στη θάλασσα, διαπερνώντας τον παραλιακό δρόμο…

Στον δήμο Φαιστού, τα όποια προβλήματα καταγράφονται σε περιοχές βόρεια του Τυμπακίου, όπως το Λαγολιό, το Κλίμα και το Αντισκάρι, με τον Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Νίκο Συριγωνάκη να διευκρινίζει ότι δεν θα σταματήσουν οι εργασίες, εάν δεν αποκατασταθούν πλήρως τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν, τα οποία δεν ήταν εκτεταμένα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σκύρος: Η απάντηση της παθολόγου της Σκύρου στην καταγγελία της οικογένειας του 46χρονου που πέθανε από ανακοπή – «Ακολουθήθηκε το πρωτόκολλο και έγιναν όλες οι ενέργειες»
Τη δική της απάντηση στην καταγγελία της οικογένειας του 46χρονου που έχασε τη ζωή του την Καθαρά Δευτέρα από ανακοπή ενώ είχε επισκεφθεί...
Ασθενοφόρο
Ελλάδα - Γαλλία - Κύπρος: Συμμαχία στο Διάστημα για τον Hellas Sat 5 και επικοινωνίες laser
Σε μια εποχή όπου οι υποθαλάσσιες και χερσαίες οπτικές ίνες θεωρούνται ευάλωτες σε δολιοφθορές και υβριδικές απειλές, ο γεωστατικός δορυφόρος αναδεικνύεται σε πυλώνα στρατηγικής ανθεκτικότητας
Επιστήμονας της thales alenia space
Αίγιο: Απολογείται ο 46χρονος – Μεταφέρθηκε τα ξημερώματα, προς αποφυγή επεισοδίων
Ο 46χρονος απολογείται, με την κατηγορία για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση - Οι γονείς οργισμένοι ζητούν εξηγήσεις, μιλώντας για ευθεία βολή που σκοπό είχε να σκοτώσει
Ο 46χρονος μεταφέρεται στα δικαστήρια