Αθλητικά

Γιουβέντους – Μίλαν 0-0: Ισοπαλία με χαμένο πέναλτι για τους «ροσονέρι» στο ντέρμπι της Serie A

Χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε το μεγάλο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής στην Ιταλία

Η Μίλαν έχασε μεγάλη ευκαιρία να “πιάσει” ξανά κορυφή στην ιταλική Serie A, αφού έχασε πέναλτι κόντρα στη Γιουβέντους και έμεινε στην ισοπαλία με 0-0 στο μεγάλο ντέρμπι με τη Γιουβέντους.

Τόσο η Μίλαν, όσο και η Γιουβέντους δημιούργησαν πολύ καλές στιγμές για ένα γκολ, αλλά οι “ροσονέρι” είδαν και τον Πούλισιτς να αστοχεί σε εκτέλεση πέναλτι, για να ολοκληρωθεί τελικά η αναμέτρηση χωρίς τέρματα.

Οι Μιλανέζοι δεν κατάφεραν έτσι να επιστρέψουν στην πρώτη θέση, ισοβαθμώντας με τη Ρόμα και τη Νάπολι, αφού έχουν δύο βαθμούς λιγότερους. Στο -3 από την κορυφή βρίσκεται με τη σειρά της η “γηραιά κυρία”, που είναι πλέον στην 4η θέση με 12 βαθμούς, όσους έχει και η Ίντερ.

Αναμένεται πάντως και φέτος μεγάλη “μάχη” στην Ιταλία για τον τίτλο της Serie A.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Η βαθμολογία της Super League: Ο ΠΑΟΚ προσπέρασε τον Ολυμπιακό και άφησε μόνη πρώτη την ΑΕΚ – Φάσεις και γκολ της 6ης αγωνιστικής
Ανακατατάξεις στη βαθμολογία της Super League, με το πρωτάθλημα να οδηγείται σε αγωνιστική διακοπή μιας εβδομάδας και να επιστρέφει με ΑΕΚ - ΠΑΟΚ και Άρης - Παναθηναϊκός
ΦΩΤΟ Eurokinissi