Αθλητικά

Η Μαρία Σάκκαρη και η Ντόνα Βέκιτς ηττήθηκαν στο διπλό του Wuhan Open

Δεν κατάφεραν να προκριθούν στο δεύτερο γύρο οι δύο φίλες

Η Μαρία Σάκκαρη και η Ντόνα Βέκιτς μπήκαν την τελευταία στιγμή στο ταμπλό του τουρνουά ως αναπληρωματικές και στον πρώτο τους αγώνα ηττήθηκαν με 2-1 σετ (5-7, 6-3, 10-8) από την Ίβα Γιόβιτς και την Τζουλιάνα Ολμός.

Το ranking της Μαρίας Σάκκαρη δεν την έβαλε στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά της Γουχάν στις γυναίκες και γι’ αυτό η Ελληνίδα τενίστρια αποφάσισε να συμμετάσχει με τη φίλη της, Ντόνα Βέκιτς, στο διπλό την τελευταία στιγμή.

Το φινάλε της σεζόν πλησιάζει για τη Μαρία Σάκκαρη και θα δώσει το παρόν σε δύο ακόμα τουρνουά. Αυτό της Οσάκα (13-19/10/25) και του Τόκιο (20-26/10/25).

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα