Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Οδηγός ταξί παρέσυρε αστυνομικό με την μηχανή του και τον εγκατέλειψε

Πρόκειται για υψηλόβαθμο στέλεχος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης και επέβαινε στη μηχανή η οποία δεν είχε διακριτικά που θα μπορούσαν να προδώσουν το επάγγελμά του

Για τροχαίο με εγκατάλειψη κατηγορείται πλέον ένας οδηγός ταξί στη Θεσσαλονίκη που παρέσυρε αστυνομικό με την μηχανή του και τράπηκε σε φυγή.

Το τροχαίο έγινε το βράδυ του Σαββάτου (11.10.2025) γύρω στις 22:20, κοντά στο γήπεδο μπάσκετ του ΠΑΟΚ στη λεωφόρο Γεωργικής Σχολής. Τότε ο οδηγός ταξί «βρήκε» την μπροστινή ρόδα της μηχανής του αστυνομικού με αποτέλεσμα ο άνδρας να χάσει την ισορροπία του και να πέσει στον δρόμο. Από την πρόσκρουση, τραυματίστηκε ελαφρά στο πόδι.

Ο οδηγός ταξί στη συνέχεια ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην αστυνομία.

Πληροφορίες της εκπομπής «Καλημέρα» του ΣΚΑΪ αναφέρουν πως πρόκειται για υψηλόβαθμο στέλεχος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης και επέβαινε στη μηχανή η οποία δεν είχε διακριτικά που θα μπορούσαν να προδώσουν το επάγγελμά του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Είμαι ράκος, θα σας στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις για όσο χρειαστείτε» λέει ο ιδιοκτήτης του εργοστασίου της «Βιολάντα» στους εργαζόμενους
«Ενημέρωσα τον Υπεύθυνο Ασφαλείας και του είπα συγκεκριμένα ‘υπάρχει μία μυρωδιά από αέριο’. - Μου είπε ‘θα το κοιτάξουμε» αποκάλυψε επίσης ο βοηθός υπευθύνου βάρδιας
βιολάντα
Κλείνει το Μετρό Θεσσαλονίκης τον Μάρτιο για 15 μέρες, νωρίτερα παραδίδεται το Flyover λέει ο Ταχιάος
Ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών έκανε γνωστό ότι βρίσκεται σε εξέλιξη μελέτη για νέο οδικό άξονα για τη μεταβολή των κυκλοφοριακών ροών από και προς το Πανόραμα και τη Θέρμη
Μετρό Θεσσαλονίκης
Βιολάντα – Γιος αδικοχαμένης Σταυρούλας: «Επικρατούσε ένα μπάχαλο, καμία πρόνοια για τους εργαζόμενους» – «Δε θα ησυχάσω μέχρι να πάνε όλοι στη φυλακή»
«Η μητέρα μου πήγαινε και δούλευε εκεί, για να σπουδάσουμε, για να ζήσουμε» είπε ο γιος της Σταυρούλας Μπουκουβάλα, τονίζοντας ότι «μου στέρησαν ένα κομμάτι του εαυτού μου»
Ο γιος της Σταυρούλας Μπουκουβάλα που έχασε τη ζωή της στην έκρηξη στη Βιολάντα