Κόσμος

Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι: Τρυφερές οικογενειακές στιγμές σε χωράφι με κολοκύθες με τα παιδιά τους Άρτσι και Λίλιμπετ για το Halloween

«Αυτό που έχει σημασία είναι να δημιουργούμε στιγμές που θα θυμόμαστε για πάντα» έγραψε η Μέγκαν συνοδεύοντας το βίντεο που ανέβασε στο Instagram

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι μοιράστηκαν ένα τρυφερό βίντεο από τις προετοιμασίες του Halloween με τα δύο τους παιδιά, Άρτσι και Λίλιμπετ, σε ένα χωράφι με τις κολοκύθες. Η Δούκισσα του Σάσεξ ανέβασε το χαρούμενο βίντεο με τους θαυμαστές της μέσω Instagram.

Στο βίντεο, που ντύνεται μουσικά με το εμβληματικό «California Dreamin» των Mamas & the Papas, η Μέγκαν και ο Χάρι απολαμβάνουν ξέγνοιαστες στιγμές στην εξοχή. Τα πλάνα δείχνουν τον μικρό Άρτσι να τρέχει μέσα σε έναν λαβύρινθο από καλαμπόκια, ενώ η Μέγκαν και ο Χάρι τον παρακολουθούν χαμογελώντας, πιασμένοι χέρι – χέρι.

Η μικρή Λίλιμπετ, καθισμένη σε ένα καρότσι γεμάτο κολοκύθες, κλέβει την παράσταση, καθώς η μητέρα της την τραβά απαλά, συνοδευόμενη από τον πρίγκιπα Χάρι που κρατά τη φωτογραφική μηχανή.

Η Μέγκαν συνόδευσε το βίντεο με ένα λιτό αλλά τρυφερό μήνυμα: «Αυτό που έχει σημασία είναι να δημιουργούμε στιγμές που θα θυμόμαστε για πάντα».

Η δημιουργική πλευρά του Χάρι και η μαμά της Μέγκαν

Σε άλλο στιγμιότυπο, ο πρίγκιπας Χάρι φαίνεται να επιδίδεται με ενθουσιασμό στο σκάλισμα κολοκύθας, δείχνοντας τη δημιουργική πλευρά του και το χιούμορ που τον χαρακτηρίζει.

Η Μέγκαν Μαρκλ τον κοιτά με χαμόγελο, ενώ ο μικρός Άρτσι παρακολουθεί με περιέργεια τη διαδικασία, κρατώντας ένα μικρό φανάρι.

Προς το τέλος του βίντεο εμφανίζεται για λίγο και η μητέρα της Μέγκαν, Ντόρια Ράγκλαντ η οποία σκαλίζει κολοκύθες.

Το βίντεο αυτό ήρθε σε μια στιγμή που η Μέγκαν και ο Χάρι προσπαθούν να ξαναχτίσουν τη δημόσια εικόνα τους μετά από μια περίοδο έντονης κριτικής στα βρετανικά μέσα. Οι χαλαρές αυτές οικογενειακές σκηνές παρουσιάζουν ένα πιο «γήινο» πρόσωπο του ζευγαριού, μακριά από τα παλάτια και τα πρωτόκολλα. 

Μέσα σε λίγες ώρες, το βίντεο συγκέντρωσε χιλιάδες likes και σχόλια από χρήστες που μιλούν για «την πιο όμορφη οικογένεια του φθινοπώρου».

Πώς σχολίασαν τα διεθνή μέσα και τα social media

Η οικογενειακή έξοδος της Μέγκαν Μαρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι στο χωράφι με τις κολοκύθες μαζί με τα παιδιά τους απασχόλησε τα διεθνή μέσα ενημέρωσης. Το People ανέδειξε το βίντεο ως «μια από τις πιο ζεστές και φυσικές οικογενειακές στιγμές του ζευγαριού». 

Ο Independent σημείωσε ότι το κλιπ «φανερώνει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους, με έμφαση στην οικογενειακή ισορροπία και την ανεξαρτησία από το παλάτι».

Η Daily Mail παρουσίασε το βίντεο με πιο αιχμηρό τόνο, γράφοντας: «Η Μέγκαν και ο Χάρι επιστρέφουν στο Instagram με σκηνοθετημένο οικογενειακό βίντεο. Μια προσεκτικά επιμελημένη εικόνα απλής ζωής, μακριά από το Παλάτι».

Στα social media, οι αντιδράσεις ήταν ανάμεικτες. «Είναι τόσο γλυκό να βλέπεις τον Άρτσι και τη Λίλιμπετ να χαμογελούν» έγραψε ένας χρήστης στο X (πρώην Twitter), ενώ άλλοι στάθηκαν πιο επικριτικά, λέγοντας πως το βίντεο «μοιάζει υπερβολικά σκηνοθετημένο».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο από τη στιγμή του ισχυρού σεισμού των 6,1 Ριχτέρ στην Τουρκία - Κτίρια κατέρρευσαν και υπέστησαν σοβαρές ζημιές
Ομάδες έκτακτης ανάγκης στάλθηκαν στην περιοχή και είναι επί ποδός κάνοντας απολογισμό των ζημιών, μέχρι στιγμής δεν έχουν υπάρξει αναφορές για θύματα ή τραυματίες
Τουρκία
Ένας 33χρονος μπήκε σε παμπ ντυμένος με στολή Ναζί στις ΗΠΑ – Χτύπησε φοιτήτρια που προσπάθησε να τον διώξει και της έσπασε τη μύτη
Το περιστατικό σημειώθηκε σε μαγαζί κοντά στο πανεπιστήμιο της Τζόρτζια, όπου ο άνδρας επιτέθηκε στη φοιτήτρια όταν αυτή προσπάθησε να του βγάλει το περιβραχιόνιο με τη σβάστικα πιάνω
ΗΠΑ
Ισπανία: Η κυβέρνηση Σάντσεθ σε κίνδυνο μετά τις απειλές απόσυρσης των Καταλανών συμμάχων της
Το καταλανικό αυτονομιστικό κόμμα Junts ενδέχεται να σταματήσει να στηρίζει την αριστερή κυβέρνηση συνασπισμού, αποδυναμώνοντας ακόμη περισσότερο την ισχνή πλειοψηφία του Πέδρο Σάντσεθ στη Μαδρίτη
Ο Ισπανός πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσεθ
«Αγαπούσε τη Ρόδο, ήθελε να έρθει μόνιμα στην Ελλάδα» λένε συγγενείς του 18χρονου Θοδωρή που δολοφονήθηκε στη Βραζιλία
«Μία δεκαετία είναι που έφυγαν και πήγαν εκεί γιατί η μαμά είναι μισή Βραζιλιάνα, νόμιζαν ότι με την κρίση θα είχαν καλύτερη ζωή αλλά δυστυχώς συνέβη κι αυτό» τονίζει ο συγγενής του 18χρονου
18χρονος