Lifestyle

Η Κατερίνα Καινούργιου στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι της – «Έγινε με πολλή αγάπη»

Μπήκε σε χριστουγεννιάτικο κλίμα η Κατερίνα Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου η οποία διανύει μία από τις πιο όμορφες και γεμάτες ευτυχία περιόδους της ζωής της φαίνεται πως ανυπομονεί να ζήσει τη μαγεία των φετινών Χριστουγέννων, με την ίδια μάλιστα να στολίζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι της.

Κάπως έτσι, η Κατερίνα Καινούργιου πήρε την απόφαση να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram φωτογραφίες και βίντεο από τον εντυπωσιακό στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο διαμέρισμά της, όπου ζει μαζί με τον σύντροφό της, Παναγιώτη Κουτσουμπή, και τη σκυλίτσα τους.

«Και του χρόνου με υγεία», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της, συμπληρώνοντας: «Ειδικά φέτος… αυτό το δέντρο έγινε με πολλή, πολλή αγάπη! Και του χρόνου με υγεία φίλοι μου».

dentro katerina kainourgiou

Η γνωστή παρουσιάστρια έδειξε να απολαμβάνει κάθε στιγμή της προετοιμασίας, ενώ το αποτέλεσμα εντυπωσίασε, με το δέντρο να είναι γεμάτο φως, αρκετά χρώματα, ενώ η ίδια να δείχνει αρκετά χαρούμενη με το τελικό αποτέλεσμα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Αθηνά Οικονομάκου και Μπρούνο Τσερέλα στην Αργεντινή για Πρωτοχρονιά – Δείτε φωτογραφίες και βίντεο
Στις αναρτήσεις, το ζευγάρι φαίνεται να περνά χρόνο κάνοντας βουτιές σε πισίνα, πηγαίνοντας για πεζοπορία σε ένα από τα πιο όμορφα και τουριστικά μέρη της Αργεντινής καθώς και... στο γυμναστήριο
Αθηνά Οικονομάκου -Bruno Cerella
Η Μαίρη Συνατσάκη αποκάλυψε γιατί έκανε unfollow την Κατερίνα Καινούργιου – «Γιατί να το κάνεις τώρα που είμαι κι εγώ 6 μηνών έγκυος»
Το ρεπορτάζ της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου που είχε εξοργίσει τη Μαίρη Συνατσάκη και η απάντηση της παρουσιάστριας που διανύει τον 6ο μήνα εγκυμοσύνης
Μαίρη Συνατσάκη και Κατερίνα Καινούργιου