Ελλάδα

Άγιος Παντελεήμονας: Το ποδήλατο «έκαψε» τους δολοφόνους του 31χρονου – Τον σκότωσαν για 14.000 ευρώ

Το πρωί της 10ης Οκτωβρίου, όπως φαίνεται και στο βίντεο που εξασφάλισε το newsit.gr, ο ένας εκ των δύο δραστών πλησιάζει με δικό του ποδήλατο την πολυκατοικία που έμενε το θύμα

Για 14.000 ευρώ οι δύο άντρες ένας 29χρονος και ένας 38χρονος σκότωσαν τον 31χρονο Ουκρανό στις 10 Οκτωβρίου μέσα στο διαμέρισμά του στον Άγιο Παντελεήμονα ενώ ξυλοκόπησαν τον συγκάτοικό του. 

Σύμφωνα με την έρευνα της αστυνομίας όλα έγιναν για 14.000 ευρώ που το θύμα εικάζεται ότι είχε αποκτήσει από τη διακίνηση ναρκωτικών ή την πώληση κοσμημάτων που είχε αποκτήσει με παράνομο τρόπο.

Το πρωί της 10ης Οκτωβρίου, όπως φαίνεται και στο βίντεο που εξασφάλισε το newsit.gr, ο ένας εκ των δύο δραστών πλησιάζει με δικό του ποδήλατο την πολυκατοικία που έμενε το θύμα. Εκεί ο δράστης περιμένει τον συνεργό του, ο οποίος καταφτάνει λίγη ώρα αργότερα. 

Μάλιστα αυτό ήταν και το στοιχείο που έκαψε τους δράστες, καθώς το ποδήλατο άνηκε στους δράστες. 

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας το πρωί της 10ης Οκτωβρίου ακινητοποίησαν με τη χρήση βίας τον 48χρονο συγκάτοικο του 31χρονου, τη στιγμή που εξερχόταν από το σπίτι και τον εξανάγκασαν να τους παρέχει πρόσβαση στο εσωτερικό της, όπου, αφού τον ακινητοποίησαν δένοντας τους καρπούς του, στη συνέχεια με χρήση σωματικής βίας και αιχμηρών αντικειμένων του προκάλεσαν σωματικές βλάβες.

Κατόπιν, περίμεναν τον 31χρονο και όταν εκείνος μπήκε στο διαμέρισμα το απόγευμα, τον ακινητοποίησαν δένοντάς του τα χέρια, τον χτύπησαν με γροθιές και εν τέλει με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου τον σκότωσαν.

Οι δράστες αφαίρεσαν οικοδομικά εργαλεία και ηλεκτρικές συσκευές, ενώ παραβίασαν και χρηματοκιβώτιο.

Από έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα σπίτια των κατηγορουμένων, βρέθηκαν, μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν:

  • ρουχισμός που χρησιμοποιήθηκε στην τέλεση της ανθρωποκτονίας,
  • 106 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα),
  • μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης,
  • τα οικοδομικά εργαλεία και οι ηλεκτρικές συσκευές που είχαν αφαιρεθεί από την οικία του 31χρονου,
  • 40 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων,
  • περίστροφο,
  • σιδερογροθιά και
  • 4 ζυγαριές ακριβείας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
O Γιώργος Μπότας κατέθεσε μήνυση για διαρροή προσωπικών δεδομένων – «Να τελειώσει ο πόλεμος λάσπης που έχω δεχτεί»
«Υπήρξε μια μικρή έλλειψη δικαιολογητικών. Τα χωράφια είναι πραγματικά και καλλιεργούνται» λέει ο αγροτοσυνδικαλιστής του οποίου έχουν δεσμευτεί οι λογαριασμοί
ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ 26
Οι «έξυπνες» κάμερες έχουν καταγράψει πάνω από 10.000 παραβιάσεις κόκκινου – Έρχονται τα πρώτα «ραβασάκια»
Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου προανήγγειλε ότι από τα μέσα Ιανουαρίου το σύστημα θα τεθεί σε πλήρη λειτουργία, ώστε να βεβαιώνονται κλήσεις
Οι «έξυπνες» κάμερες έχουν καταγράψει πάνω από 10.000 παραβιάσεις κόκκινου – Έρχονται τα πρώτα «ραβασάκια» 12