Ελλάδα

Θρίλερ με νεκρό σε τροχαίο στον Νέο Κόσμο – Βρέθηκε με χτυπήματα στο πρόσωπο

Οι Αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο να δέχθηκε μπουνιές στο κεφάλι και στο πρόσωπο από επιβάτες μηχανής που πιθανόν να εμπλέκονται στο εν λόγω τροχαίο

Περίεργο τροχαίο το απόγευμα της Δευτέρας 17 Νοεμβρίου στον Νέο Κόσμο με έναν άνδρα να χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και να πέφτει σε σταθμευμένο όχημα επί της οδού Σουλιέ.

Ο άνδρας μετά το τροχαίο στον Νέο Κόσμο μεταφέρθηκε τραυματισμένος και σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, όπου κατέληξε λίγη ώρα αργότερα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές εξετάζεται το ενδεχόμενο ο οδηγός να έπαθε ανακοπή καρδιάς πριν ή κατά τη διάρκεια της πρόσκρουσης, ενώ διαπιστώθηκε πως έφερε χτυπήματα στο κεφάλι.

Το αυτοκίνητο του 58χρονου

Νεότερες πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν πως μάλλον όταν ο άνδρας έπαθε την ανακοπή και χτύπησε το σταθμευμένο αυτοκίνητο, έσκασε το δεξιό εμπρός λάστιχο του δικού του οχήματος.

Νέος Κόσμος
Το λευκό αυτοκίνητο με σκασμένο το εμπρός δεξιό λάστιχο

Κάτοικος της περιοχής περιγράφει μιλώντας στο newsit.gr: «Με προσπέρασε ένα ασθενοφόρο ΕΚΑΒ, το πλήρωμα του οποίου έκανε ΚΑΡΠΑ στον άνθρωπο».

Ο ίδιος πρόσθεσε πως «δεν ακούστηκε ούτε τρακάρισμα, ούτε κάποιος να ζητάει βοήθεια».

Οι Αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο, το θύμα να δέχθηκε μπουνιές στο κεφάλι και στο πρόσωπο από επιβάτες μηχανής που πιθανόν να εμπλέκονται στο εν λόγω τροχαίο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ηλικιωμένοι ξεγέλασαν απατεώνα που παρίστανε υπάλληλο του ΔΕΔΔΗΕ για να τους κλέψει στα Γλυκά Νερά
Ένα ηλικιωμένο ζευγάρι κατάλαβε την απάτη, αφού είχε πέσει ξανά θύμα εξαπάτησης, με αποτέλεσμα να κάνει ότι τον πιστεύει αλλά στην πραγματικότητα είχε ειδοποιήσει την αστυνομία
Γλυκά Νερά
Νεαρός έβαλε το πίτμπουλ του να επιτεθεί σε 30χρονο για να τον ληστέψει στην Ομόνοια - «Με έριξε κάτω και το σκυλί με δάγκωνε»
Ο δράστης όταν εντόπισε τον 30χρονο ξεκίνησε να τον γρονθκοπεί, ενώ την ώρα που το θύμα ζήτησε βοήθεια εκείνος έδωσε εντολή στο σκυλί να επιτεθεί
Σκύλος
10