Ελλάδα

ΣΑΤΑ: Οι οδηγοί ταξί αποφάσισαν να πάνε με κονβόι στο Κιάτο και να ενωθούν με τους αγρότες

Οι οδηγοί ταξί που συνεχίζουν την απεργία τους θα κατευθυνθούν στο Κιάτο για να συμπαρασταθούν στους αγρότες

Στο Κιάτο θα φτάσουν με αυτοκινητοπορεία από την Αθήνα οι οδηγοί ταξί με στόχο να φτάσουν στο μπλόκο που έχουν στήσει οι αγρότες.

Οι οδηγοί ταξί που ξεκίνησαν την απεργία τους χθες Τετάρτη (3.12.25) αποφάσισαν να την παρατείνουν και για αύριο Παρασκευή ενώ προειδοποιούν και για νέα απεργιακή κινητοποίηση μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μαρία Καρυστιανού: «Πάμε και όπου βγει μέχρι το 2027 και μετά βλέπουμε, επιστρέφω απογοητευμένη από το Στρασβούργο»
Στο Στρασβούργο, όπου συζητήθηκε στην ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου η ασφάλεια των τρένων στην Ευρώπη, μετά τις τραγωδίες στα Τέμπη και στην Ισπανία, βρέθηκε η Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού