Κόσμος

Ρωσία: Συντριβή ρωσικού στρατιωτικού αεροσκάφος An-22 – Νεκρά όλα τα μέλη του πληρώματος

Οι ρωσικές αρχές δεν έχουν πει αν το συμβάν μπορεί να συνδέεται με την ένοπλη σύγκρουση στην Ουκρανία

Δεν είχαν αίσιο τέλος οι έρευνες των δυνάμεων εντοπισμού και διάσωσης των μελών του πληρώματος του στρατιωτικού αεροσκάφους τύπου An-22 που συνετρίβη νωρίτερα σήμερα (09.12.2025) στη Ρωσία.

Ειδικότερα, η Επιτροπή Ερευνών της Ρωσίας ανακοίνωσε τον θάνατο όλων των μελών του πληρώματος του μοιραίου στρατιωτικού αεροσκάφους.

Το An-22 συνετρίβη κοντά στο χωριό Ιβάνκοβο, βορειοανατολικά της Μόσχας ενώ η Επιτροπή δεν ανέφερε πόσοι άνθρωποι επέβαιναν σε αυτό.

Σε ανακοίνωσή του νωρίτερα το ρωσικό υπουργείο Άμυνας τόνισε πως «στη διάρκεια δοκιμαστικής πτήσης, έπειτα από εργασίες επιδιόρθωσης, ένα στρατιωτικό μεταγωγικό αεροσκάφος An-22 συνετρίβη σε ακατοίκητη ζώνη».

Νωρίτερα, μη κατονομαζόμενη πηγή των υπηρεσιών διάσωσης δήλωσε στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS πως επτά άνθρωποι μπορεί να επέβαιναν στο αεροσκάφος.

Προσώρας, οι ρωσικές αρχές δεν έχουν πει αν το συμβάν μπορεί να συνδέεται με την ένοπλη σύγκρουση στην Ουκρανία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Έντι Ράμα στην Κνεσέτ: Είμαι Καθολικός, τα δύο μεγαλύτερα παιδιά μου Ορθόδοξα και το μικρότερο μπορεί να γίνει Ιουδαίος
«Κανείς άλλος στην Ευρώπη δεν μπορεί να διεκδικήσει ένα τόσο ιστορικό καθαρό ''μητρώο'', χωρίς ούτε έναν Εβραίο να παραδίδεται στους Ναζί», ανέφερε ο Ράμα
Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Έντι Ράμα μιλά στην Κνεσέτ έχοντας δίπλα του τον Ισραηλινό ομόλογό του, Μπέντζαμιν Νετανιάχου
17